Depinde, adica nu exista o regula. la varsta de 17 ani sa ai sanii de ...atati cm
Da, este foarte normal, ce ţi se pare aşa de anormal?
Te dezvolţi mai repede, multe fete în clasa a 1-a au ciclu.
Nu ai de ce să îţi faci griji, depinde de hormoni.
Salut, nu te ingrijora nu e o problema daca is mai micuti au timp sa creasca eu am auzit ca dupa ce iti incepi viata sexoala incep sa iti creasca si sa se dezvolte... Dar nu stiu sigur eu doar am auzit dar cine te place te place asa cum esti nu pentru cum arati si pentru calitatiile tale!
Este destul de normal, nu te ingrijora mai este timp, stii sinii cresc pina la 20 de ani si chiar daca nu o sa-ti creasca asa cit vrei tu, nimeni nu te va aprecia pentru sinii tai ci pentru calitalile taleBafta!
Mai am o intrebarede 2sapt am facut dragoste cu prietenamiu, nu ne.am protejatdar nu a ejaculat in mine, nu a ejaculat deloc pentru ca am fost la iarba verde si a avut loc intr. un cort si am fost deranjati de prieteni:d in fine problema e ca de vreo 4 zile mi. a fost rau, greturi, dureri de cap, vomitat e posibil sa fiu insarcinata pana la ciclu mai am cateva zile.multumesc anticipat celor care ma ajuta
Mai am o intrebare, de 2sapt am facut dragoste cu prietenamiu nu ne.am protejat dar nu a ejaculat in mine, nu a ejaculat deloc pentru ca am fost la iarba verde si a avut loc intr. un cort si am fost deranjati de prieteni:d in fine problema e ca de vreo 4 zile mi. a fost rau, greturi, dureri de cap, vomitat e posibil sa fiu insarcinata pana la ciclu mai am cateva zile.multumesc anticipat celor care ma ajuta
AndrewTate7789 întreabă: