Da mie mi a venit la 12 si 4 luni la altele si de la 8 sau la pritena mea la 13 depinde de anatomia ta nu de cat de dezvoltata esti la o prietena mai dezvoltata i-a venit la 12 si la alta mai micuta sa zic la 11
Ce mare scofala sa vina la varste asa mici? Mie mi-a venit la 10 ani si 11 luni.
Nu am zis doar ca e normal si sa ti vina si sa nu de ex sunt fete care peste 14 le vine
Bună.
Instalarea menstrei se face între 12 și 14 ani, tu nu ai nicio problemă!
Pa, pa.
Da.E foarte bine sa ai ciclu.e bine pentru organismul tau dar pentru tine, pentru igiena asa..nu prea
Da draga este normal, depinde la ce varsta ti se dezvolta organismul poate sa iti vina ciclul si la 15 ani !
O Doamne... L varsta ta eu ma intrebam daca este normal sa ma mbrac in fusta scurta nu ca nu am ciclu.
Bine ha sa nu fiu ironica, ciclul iti poate veni pana la 16 sau 17 ani, deci stai calma
Da iti zic eu deacum dupa ce o sa ai deja al 2 sau al 3 ciclu o sa zici ca nu mai vrei sa ai nici o data!
)! Ce probleme aveti si voi..Doar pentru ca uneia dintre colegele(mult mi dezvoltata c tine se pare!), i-a venit, nu inseamn ca trebuie sa-ti vina si tie!
Buna,draga! Este perfect normal.Aici depinde de anatomia, de organismul fiecarei fete.Cunosc persoane care le-au venit mai devreme decat tine, pe la 10 ani. Poate veni si la 16 ani,deci nu te ingrijora.Mie mi-a venit la varsta ta si un pic, e perfect normal.
Dar te sfatuiesc sa nu fii asa nerabdatoare, caci mai tarziu, iti spun, nu vei mai dori asa ceva
Mult noroc si ai grija de tine:*
Da. Depinde cat de dezvoltata esti. Mie mi-a venit ciclul la 13 ani. Deci nu iti face griji scumpo.
Funda?
Fiecare fata are corpul ei si reactioneaza diferit.
Sunt fete care au 15 ani, si nu au menstruatie
Pai iti sti ca pe la stiri se spune despre fete care sunt insarcinate la varsta asta asa ca nu te mira de faptul ca stie la varsta asta.
Este normal sa nu-ti vina nici pana la 14 Dupa 17 ani poti sa-ti pui semne de intrebare! bucura-te k nu il ai!
Absolut normal! poate sa iti mai intarzaie, nu trebuie sa te sperii, poate ai o dereglare hormorala, nu e nimic de speriat, mai asteapta! pupic :*
Depinde de cat de dezvoltata esti, in ziua de azi nici nu mai stii la ce sa te astepti, oricum profita cat mai esti fetita, ca atunci cand devii domnisoara e un pic mai greu...te las sa descoperi singura la momentul potrivit
Da. este foarte norma. Corpul tau nu este inca pregatit pentru asta. Mie mi-a venit la 12 ani jumate. Ai rabdare. pana atunci bucura-te de copilarie
Nu iti fa griji. depinde de corp si de structura ta. poate veni si la 11 si la 14...prietenei mele i-a venit la 14 ani