Poi depinde de ce conexiune emotionala sa creeat intre voi doi...so de cu, v-ati simtit la aceea intalnire.
Inseamna ca esti si usoara de pus in pat. O imbratisare nu va ajunge? Sau un sarut pe obraz?
Pai... daca e prima intalnire. nu e neaparat deja iubitul tau. eu asa zic. dar daca va intelegetzi chiar bine. puteti sa va sarutatzi. sau poate doresti doar la urmatoarele intalniri. Aici e decizia ta:*.
Eu cred ca trebuie sa-l lasi sa te sarute. Trebuie sa vezi daca iti place cum saruta nu?
Mda... sh desigur. daca il placi. cu atit mai mult. daca nu. as lasa-o pe mai tirziu
Da e normal! Parerea mea, la prima intalnire e bine sa ii permiti sa te sarute doar pe obrazAsta ca sa faci si o impresie buna despre tine... Oricum tu decizi daca il lasi sau nu sa te sarute la prima intalnire...Succes!
Nu este nici normal nici anormal, nu sunt scrise reguli bazate pe chestia asta nicaieri. Poate nu te-ai simtit foarte bine alaturi de el la acea intalnire si trebuie mai mult sa te impresioneze, sau chiar daca te-ai simtit bine poate vrei sa vezi cum se poarta si in alte imprejurari inainte sa intrii intr-o relatie mai serioasa cu el, si daca l-ai sarutat asta nu inseamna ca. gata te-ai legat la cap. Nu uita, esti o regina.
pfff. prima data cand ne am intalnit :X eu l am sarutat... fara sa si isi dea seama de ceea ce doream sa fac. a fost pur si simplu... adorabil momentul :X pff. dar in ziua aia nu ne am mai pupat pana la departire si atunci un pupic scurt
Depinde...nu e nimic rau in a te saruta la prima intalnire, dar poti de asemenea sa mai astepti, aveti timp...
Eu sincer l'am lasat... dar mi-a trebuit mult timp sa il cunosc si sa vad cu cine am de a face...lasa'l sa te sarute pentru ca asa fac indragostitii.
Prima intalnire: mana pe picior
a doua intalnire: mana pe picior+ pupat
a treia intalnire: mana pe picior+pupat+...
La me una un pipic mic p obrajor am crezut de cuviinta k este de ajuns evident k aspa ptk nu eram convinsa k vreau sa fim impreuna, la cateva seri am iesit din nou s nu stiam nici atunci daca vreau dar am zis ca incercarea moarte nu are s am incercat acum uite-ne suntem impr d 7 luni s ne intelegem sssuper bine deja ne facem planuri de viitor, anul viitor mergem impreuna la fac el deja a inceput de anul asta dar nu vrea sa ma lase sg in oras asa ca mergem impreun nul urmator
:X imi amintesc de prima intalnire,,, se uita continuu la buzele mele. vroia sa ma sarute si nu l-am lasat...pe urma l-am sarutat eu si i-am zis sa nu
Victoria18 întreabă:
George0197 întreabă: