| YellowAngel a întrebat:

Este normala, intr-o masura mai mica, sa fii atras de cineva de acelasi sex cu tine?
Ma refer ca mie imi plac baieti, chiar si mai uratei, dar la fete, daca e una fotomodel, na atrage foarte mult.
De exemplu imi place de : https://www.google.ro/......ps?/imgres

18 răspunsuri:
| ROB3RT89 a răspuns:

Sa fi atras nu, sa-ti placa da!
Ca iti plac baietii(si cei uratei) nu e un argument logic la ce ai spus tu.
Fa diferenta intre a place si a fi atras si gadeste-te ca unele fete sunt si by!

| RAY a răspuns:

Da, crede-ma ca multi sunt atrasi de femeia aia, e frumoasa, esti bisexuala

| mihai69 a răspuns:

Da, de ce nu?

| Sofer a răspuns:

Atras în sensul ca vrei ceva cu acea persoana sau doar atracție ca e frumos și vrei sa fi ca ea.

| minrest a răspuns:

Se incadreaza in normal. Normale sunt o plaja mai larga de tipuri de atractie, printre care si asta. Esti straight.

| SG1995 a răspuns:

Da, se pare ca intr-o anumita masura toatefemeiile tind spre bisexualitate.

| alina2k18 a răspuns:

Pai te uiti si tu la poze pe net si?

| MihaiNicu23 a răspuns:

Este normal, indiferent de masura in care te simti atrasa de alta fata, pana la urma fiecare cu gusturile lui, pentru ca gusturile nu se discuta.

| HazelEyes77 a răspuns:

E normal daca te simti atrasa de fete de ce n ar fi? Fotomodele nu sunt tocmai slabiciunea mea-te indragostesti de o imagine- pana la urma nu stii ce fel de persoana ascunde ea. Mai degraba fetele cu personalitate, cu simtul umorului, care se simt bine in pielea lor si nu te plictisesti in preajma lor. Care au si alte preocupari decat FB, shopping, make up si pierdutul noptilor prin cluburi. Dar fiecare cu gusturile lui pana la urma.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fetele tind mai mult spre bisexualitate, este normal sã te atraga si sexual.
Nu ai gusturi sincer si tu esti mai frumoasã ca tipa laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde ce înțelegi prin "atras"Ca poți spune tu dacă tipa e frumoasa sau nu și eventual o poți admira(deși nu știu de ce îți place de ea, când ai opțiuni mult mai bune)) ), e normal.Sa vrei sa faci sex cu ea pentru ca te atrage nu e la fel de "normal"))
"Intr-o măsura mai mică" și "ma atrage foarte mult"nu prea merg împreuna, nu?))

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca esti femeie nu conteaza, ba chiar mai bine.
Atat timp cat iti plac si barbatii...
Cand ai dat-o in extrema cealalta... atunci da, e problema.

| Eduard196 a răspuns:

Nu. Nu este. Ceva se intampla de ai ajuns aici

| Eduard196 a răspuns:

Daca este nevoie sa iti pui intrebari in legatura cu cat de normal este sa fii atras de o persoana de acelasi sex, ar cam trebui sa iti dai seama de raspuns

| AwGenetix a răspuns:

Sa iti placa e normal. sa fi atrasa sexual, nu mai este...

| IonutP22 a răspuns:

O placi in poze, dar tu nu stii cum e ea in viata de zi cu zi. Pozele din media nu arata realitatea reala.
Asa ca, ramai in continuare la baieti, caci asta este sensul vietii pe lumea asta happy

| dalexbun a răspuns:

De gustibus non disputandum. Esti ok.