Iti spun din punctul meu de vedere(ca fata care s-a indragostit de un baiat). Daca el mi-ar spune sau mi-ar arata ca nu simte nimic pentru mine atunci eu cu siguranta nu as vrea sa fiu iubita lui din mila...ca zice el ca o sa incerce. Daca nu iti place de ea fii sincer si spune-i.Nu ii da sperante desarte. Dragoste cu sila nu se poate!
Parerea mea este sa incerci. Pofta vine mancand!
Poate ca petrecand mai mult timp cu ea, o vei cunoaste mai bine si vei descoperi ca are calitati pe care tu le apreciezi. Da-i o sansa sa te cucereasca!
Si... poarta-te bine cu ea!
Doar daca iti doresti o relatie cu ea, daca nu vrei nu o face. Daca iti spune ca ii place de tine, zi si tu daca iti place de ea daca nu spune-i ca e draguta frumoasa...etc si nu simpti m-ai mult de cat prieteni...(casa nu se simpta prost)Vezi tu, noroc si sanatate?
Raspunsul CORECT este unul singur : binenteles ca DA. Intr-un tmp de regula relativ scurt, in mod sigur iti vei da seama daca alegerea este buna sau rea. Pana atunci ar fi nefiresc sa ...ratezi ocazia ivita. Succes!
Da.
Şansele vieții vin cu o caruță trasă de doi cai slabi şi ogârjiți, cam cum era Bator a lu' Fefeleaga.Şi abia ajung, o dată la câțiva ani...
Nu o rata pe asta!
Te poti apropia mai mult insa ai grija. Mie imi pare mai degraba un moft al ei decat o indragosteala pe bune. Desi daca stau bine sa ma gandesc poate iese pe plus pentru amandoi,. Ea isi face mofturile si tu ai parte de ceva actiune. Dar, incercarea moarte n'are. Mai ales daca nu ai in raza vizula altceva care sa iti acapareze atentia. Totusi, fii sincer cu ea. Nu te apropia de ea din prima cu intentii de relatie. Las-o cate putin si nu ii face promisiuni desarte.