anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Este o fata cu care vorbesc mai mereu, iesim pe afara, ma inteleg super bine cu ea, ii fac si poezii. Ea stie ca o plac si ea nu stiu ce sa cred...cand ii dau poezii care bat bine apropoul ca o plac da semne ca ii place de mine dar mereu cand zic ceva de o fata zice ca cine e cine e ca o omor apoi zice ca glumeste.Nu stiu ce sa mai cred daca m-o place sau nu.

3 răspunsuri:
| Nis a răspuns:

Par a fi semne evidente ca te place. invit-o la o plimbare, adu-i o floare frumoasa. spune-i ca o merita pentru ca e frumoasa ca si acea floare. mergeti la un suc o inghetata si spre finalul intalnirii ii spui ca te simti foarte bine alaturi de ea si ca a fost o iesire mai mult decat placuta... si aici, o imbratisezi, o saruti pe obraz eventual pe jumatate de buze. probabil o va marca (va tremura). si in functie de cum vor decurge lucrurile (dar nu lungi prea mult.) te apropii cat mai mult de ea. happy incearca sa faci toate astea cat mai natural. fii stapan pe tine! big grin

| Amelii a răspuns:

Cred ca te place, doar ca e putin timida.

greece12
| greece12 a răspuns:

Eu in locul tau,as intreba-o direct daca vrea sa fiti impreuna.
Posibil sa ii placa si poeziile,dar ei,de fapt, de tine ii place, altfel nu ti-ar da nici o atentie si nici nu ar comenta pe adresa celorlalte fete!
Fa-ti curaj!
Fata asteapta!