anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Este o fata de care imi place mult din noua clasa. Eu tocmai am intrat la liceu si e genu de fata care nu prea vorbeste cu restul din clasa doar cu 1-2 fete. Acu ceva zile am intrebat-o daca vrea sa vina cu mine la balu bobocilor si a zis ca da dar acum mi-e frica de ceva. In ora eu si un baiat ne uitam la ea si ea se uita la el da nu si la mine (in fine so uitat si la mine da mai tarziu) si pe facebook ia si dat like la o poza si mie nup. Acu mi-e frica sa nu il placa pe el si pe mine nu ce sa fac?

2 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Pe lumea asta mai exista si ghinion dar mai exista si baieti mai frumosi decat tine. Si mai exista si fete destepte care-si aleg baietii.

| fetizatafetizapitzy12 a răspuns:

Salut fiind fata sfatul meu ar fi sa o intrebi deoarece nu trebuie sa tragi concluzii pripite poate ti se pare, gandeste-te pozitiv dar cel mai bine ar fi sa o intrebi ca sa fii sigur parerea mea e ca daca a acceptat sa vina cu tine la bal....eu cred ca te place daca nu putea sal invite pe ala asta e doar parerea mea cel mai bine e sa o intrebi sa fii sincer cu ea nu te sfii! succes!