Offf.poti sa ii zici direct. daca iti e prietena cu adevarat nu o sa va indepartati.si daca nu risti nu castigizi cat de mult iti place, ce iti place, dc iti place, cum te simti in preajma ei..chesti de genu
Nu risti nu castigi! Daca esti mai timid, bad news. Spune-i simplu: ''Imi place de tine'' vezi ce spune, si dupa las-o sa se gandeasca putin, nu o presa!
In situatii ca astea daca ti-e frica strici tot momentul asa ca fa-o repede adica spune-i pur si simplu imi place de tine... nu trebuie sa fie cine stie ce declaratie de dragoste ca sa inteleaga bafta
Pai zii ca-ti place de ea, aflai si ei parerea despre tine, ce vede in tine doar un simplu amic sau mai mult, intreab-o daca ai vreo sansa, zii direct ca asa e mai greu pe ocolite si direct afli si parerea ei despre tine si multe chesti
Cel mai bine este sa ii spui direct.Sunt putini cei ca tine, care au curajul sa o spuna direct, deci o sa-si dea seama ca intr-adevar o placi daca ai curajul sa i-o zici in fata.
Wow apreciez
Heii. in loc sa ii spui te plac ai putea sa o inviti la un suc sau ceva si sa va plimbati si la un moment dat cand prinzi un moment bun ai putea sa o strangi in brate si sati apropii buzele de buzele ei si sa o mozolesti si dupa ce o mozolesti ii poti spune te iubesc. daca o intrebi poate va zice nu dar asa nu cred ca iti va respinge mozolul mai ales ca va cunoasteti de 9 ani succes :*
Pai poti sa alegi calea usoara(sa-i spui pe ocolite ca de exemplu sai trimiti o scrisoare)sau o poti infrunta. Daca ii spui direct sa o chemi unde puteti fi singuri si apoi ii spui.
Eu cred ca merita sa-i spui sa vezi reactia ei, si apoi o cunosti de 9 ani..rezulta ca stii ce-i place si ce nu este un + foarte mare...bft
KatiMe27 întreabă: