Ai putea sa argumentezi de ce?
Este cea mai proasta idee posibila.
Pastila de a doua zi nu e o metoda de contraceptie, e o bomba hormonala care iti da organismul peste cap, nu e la fel de eficienta ca prezervativul sau anticonceptionalele si se recoanda a se lua doar maxim de cateva ori pe an nicidecum sa o folosesti ca metoda de contraceptie.
Au făcut-o alții deja.
Poti folosi o combinație de metode contraceptive: diafragmă, ovule spermicide și sexul să aibă loc într-o zi nefertilă din cadrul ciclului tău.
La fel de plăcut, zero efecte secundare, 100% sigur.
Pai nu vreau sa o folosesc ca metoda de contraceptie de fiecare data. Vreau doar o singura data, nu cred ca ca o sa am probleme doar de la o singura pastila.
Da... si ii cer mamei 250 de lei pentru o diafragma? La suma aia n-am cu ce sa o mint ca imi cumpar, ca nu va vedea niciodata ce am cumparat. Ii zic ca am cumparat un tricou si l-am pierdut?
Pentru o singura partida... exista prezervativ.
Nu vad de ce ai baga in tine o bomba hormonala
Pai am spus de ce Vreau sa vad cum e sa ejaculeze cineva in mine. Prezervativul l-am foloait de 300 de ori.
De aia exista anticonceptionale. Dar daca tu vrei sa iti dai organismul peste cap e treaba ta
Merge și fără diafragmă, doar ovule + calendar.
Dar poate ar fi bine să strângi bani și pentru o diafragmă. Ar putea și partenerul să contribuie cu o parte din sumă, doar beneficiază și el.
Nu e o suma mare, doar ca nu am cu ce sa o justific. E mai complicat asa, pana la urma o sa iau o singura data o pastila de a 2-a si asta e.
Nu o fi de 300 de ori, dar de 10 luni o data la 2 zile sau uneori in fiecare zi, cam 200.
Ovulele spermicide sunt ieftine și nu au niciun fel de efect advers; nu lua otrava aia!
Spermicidele au o eficienta de 70-80%, risc sa devin mama la 16 ani.
Nu, dacă aplici și metoda calendarului!
Vezi la artimetică, despre cum se calculează combinația a două sau mai multe probabilități.
Deja a ejaculat un baiat in mine acum 2 ore, o sa iau pastila de a 2-a zi pana la 13 maxim.
O sa iau si anticonceptionale ca sa pot face asta de fiecare data.
Daca tot vrei sa faci asta, fa-o cu cateva zile inainte sa iti vina menstruatia. Daca ai menstruatie regulata, ar trebui sa fie in regula
Ce preocupări ai tu ca adolescentă. Poți sa faci cum vrei, dar dacă ai de gând ca să lași un băiat să ejaculeze in tine, pe lângă o eventuală sarcină ar trebui sa te preocupe și o eventuală boala cu transmisie sexuală. Pastila de a 2-a zi are eficienta mare, dacă este luata cât mai repede după actul sexual. Pastila de a doua zi trebuie luata doar în caz de urgență, nu trebuie sa devina norma acest lucru. La vârsta ta poate fi foarte nociva pastila minune.
Folosește prezervativul. Sigur pot înțelege, sexul fără prezervativ e mult mai plăcut, dar dacă pui în balanță urmările sexului fără prezervativ parca numai e o idee bună.
Am mai incercat fara prezervativ, doar ca nu o partida cap coada, putin de tot. Daca are boli cu transmitere sexuala, pana acum le luam.
Nu am spus ca voi face asta de fiecare data, doar o singura data, vreau sa vad cum este sa faci sex cap-coada fara prezervativ, cu tot cu ejaculare in vagin.
Depinde de boală. Unele își fac apariția rapid, altele după 2-3 luni sau chiar 5-6 lini. Tu vrei sa experimentezi treaba cu ejacularea să cum se simte. Pentru barbat senzația e se nedescris de bine.
Pai au trecut 7 luni de la contactul sexual neprotejat, pana acum luam boala respectiva.
Daca ai zis ca e de nedescris, o sa incerc zilele astea atunci.
Te rog nu lua pastila de a doua zi daca nu e nevoie. A trebuit sa o iau din cauza unui incident, la sf lui ianuarie, si nu mi mai vine ciclul de atunci, si chiar daca am facut 2 teste si au iesit negative, e vorba de o frica constanta si probabil alte complicatii.
Daca cumva baiatul insista sa ejaculeze in tine ca oricum poti lua o pastila de a doua zi, intrerupe orice legatura cu el, nu ai nevoie de asemenea baieti in viata ta.
Am luat-o deja, pana acum sunt in regula
Nu este la insistenta baiatului, eu am vrut ca el sa ejaculeze in mine.