La varsta ta nu ai nevoie de relatii sexuale, esti la scoala pune mîna pe carte lasa prostiile ca crvele nu se vor uita la tine, esti minor si nu esti inca apt de
Infectii cu transmitere sexuala, boli cu transmitere sexuala. Daca pici in "viciul" acesta, gandul îți va sta numai la sex. Nu este bine la varsta ta sa iti pui astfel de intrebari. Dar nici cand vei mai creste sa nu gandesti asa. Inteleg ca este curiozitatea asta, insa pe viitor te va afecta foarte tare in relatii.
Du-te sanatos, ca de venit., Cine stie cu ce mancarime de puta vii de acolo
Nu. O idee bună ar fi să îți faci o relație cu fată de vârsta ta (chiar și mai mică un pic cu maxim 3 ani, nu-i o problemă). Fetele se maturizează oricum mai repede decât băieții în general. Să mergi la curve, nu e absolut niciodată o idee bună, te asigur.
Dacă te duci la cu**e nu ai respect față de tine, nimic nu te deosebește de ele, când o sa te trezești cu HIP să nu întreb de ce eu doamne? Eu as prefera sa mor virgin ( sunt băiat) decât să mă duc la c****. iar o cu*** este o femeie cu moralitatea unui bărbat, iar bărbații sunt dezgustători pentru ca plătesc pentru sex, sexul este ceva important, care trebuie tratat cu seriozitate, e păcat sa îți pierzi puritatea cu o cu***. mai bine virgin decât să mă umilesc în felul asta.