Cu sarutul nu trebuie sa te sperii pentru ca va veni de la sine si chiar nu conteaza daca u crezi ca "nu o sa iti iasa bine"...iar la celalalt lucru cu sexul, nu inteleg de ce te sperii daca el nu ti-a spus nimic de asa ceva pana acum. deci stai linistita ca nu ai de ce sa te sperii.dar daca totusi iti zice la un moment dat tu o sa ii zici ca nu vrei acum si k daca te iubeste va intelege, iar daca insista sa te desparti de el. bafta!
E simplu inchizi ochii si-l saruti sau il lasi pe el sa te sarute nu chiar crezi ca-ti vei aminti indicatii? si daca nu iese mai incercati odata si inca odata.
Va multumesc mult dar mai am o nedumerire daca vrea sa facem sex si eu am doar 16 ani nu e cam devreme pentru. a incepe viata sexuala? ca am auzit ca doare ziceti-mi si mie cum e! va rooog funda! decat sa dati raspunsuri in vant mai bine nu raspundeti!
Pai doare putin. da uh faci orice vrea el? e alegerea ta si daca el te iubesti va intelege, daca nu mai bine ca s-a terminat. e devreme sa incepi viata sexuala, ai tot timpul, nici nu ai sarutat si deja sex. mai gusta si u din adevarata dragoste a liceului, no sex, ci saruturi, timiditate. peste ani o sa regreti.
Ce mama naibii,nu stii sa saruti dar il inviti acasa,nu stii sa faci sex dar te maninca si, culmea culmilor, crezi ca sfatul unor oameni(ca sa nu spun altfel)te va ajuta.Domnisoara,mincarimile nu prea se linistesc cu vorbe.
Lasa-te doar dusa de val, inchide ochii si vei stii de la sine ce trebuie sa faci,ai incredere in tine, o sa fie bine chiar din prima, bafta