Cand am inceput relatia, ne cunosteam de vreo 6 luni si il placeam foarte mult (probabil chiar tineam la el). Sentimente serioase am inceput sa am dupa 5-6 luni, iar de iubit l-am iubit dupa vreo 10 luni. Inca il iubesc, dupa 6 ani.
Depinde. de ex, ultimu era indiferent cu mine si nu pot sa zic ca m.am atasat mai greu de el. dar daca pers resp imi arata cu adevarat ca ma iubeste intr. o saptamana deja sunt in limba dpa el :X:X
Pai depinde de peroana ca unele prind drag si tin la el in cateva luni iar alte persoane prinde drag sau tine le el dupa 1 an sau 7-8 luni acum depinde
Buna poate ti s epare absurd dar eu p actualul meu pr l-am iubit dupa nici o luna si asta pentru ca ma lua cu vb dulci si stia cum sa ma faca s ail iubesc sa il ador
Depinde de fata. eu de exemplu nu as putea avea un prieten la care sa nu tin. iar in funtie de cat avanseaza relatia ma atasez mai mult. depinde de la caz la caz.
Pai. tineam la el de cand a zis ca ma iubeste, chiar si inainte imi placea de el.Si nu pot sa spun ca tin pentru ca acel sentiment pe care il am este mai mult ca si cum as tine, chiar il iubesc.
La inceput doar l-am placut si avea el ceva al lui care imi atragea atentia.
Incet, am inceput sa tin la el, dupa vreo 3-4 luni. Dar abia dupa 8 luni de zile mi-am dat seama ca il iubesc si cat de mult inseamna el pentru mine. Suntem impreuna de aproape un an si il iubesc din ce in ce mai mult.
Pai o relatie nu poti sa o incepia sa cu una si doua la inceput mai putin primele 2-3 luni au fost asa si apoi dupa am inceput sa tin cu adevarat la el vezi u ...aiki e vorba de fiecare afat eu nu ma las izbita de valurile vietii eu inot pentru aa ma mentine la suprafata deci aici conteaza si la prietena ta ork bafta :* :-H funda ?
Cand incepi o relatie... o incepi fiindca tii la acea persoana.
Nu as putea fi niciodata cu un baiat la care sa nu tin deloc.
In plus, iubirea se naste din prietenie, reciprocitate si incredere...lucruri pe care le dobandesti in timp.:X
Nu exista un "termen limita" in care ajungi sa iubesti o persoana.
Relatia intre mine si fostul meu prieten nu a mers.Au fost niste lucruri dureroase la mijloc insa intotdeauna am tinut la el.Chiar si acum...inca suntem prieteni...foarte buni chiar.
Insa am ajuns sa ma indragostesc de un baiat ce mi-a devenit cel mai bun prieten in cel mai scurt timp posibil.
Dupa ce ne-am cunoscut cu adevarat, pot spune ca il iubesc insa nu am curajul sa i-o spun si lui [desi sunt convinsa ca si el simte ceva pentru mine, ceva mai mult decat prietenie] insa nu vreau sa risc cel mai frumos lucru din viata mea [prietenia noastra].
anonim_4396 întreabă: