| Alexakos a întrebat:

Este o intrebare tipic despre sex. (daca esti prea mic sau nu te intereseaza nu trebuie sa intri) e pentru cei mari sau cu experienta.

am vb cu 2 prieteni un baiat si o fata si vorbeam despre faptul ca multi barbati/baieti termina (ejaculeaza) repede. am trecut toti prin asta mai ales la primul contact sexual. intrebarea este:
(1)
femeilor/fetelor, voua nu va convine cand un barbat/baiat ejaculeaza repede, insa si voi faceti ceva pentru al ajuta?

barbatul/baiatul are nevoie de ajutor ca sa scape de asta. aud multe ca spun "a nu mai stau cu el ca ejaculeaza prea repede" ce credeti ca barbatii/baietii nu vor sa ejaculeze mai greu? nu incearca sa faca ceva in privinta asta? intotdeauna cand fac sex numa la asta se gandesc si de aia termina repede. spun pentru ca am trecut si eu prin asta candva. eu am impresia ca voi femeile sunteti cam egosite cand vine vorba de sex. putine femei incearca sa ajute. (si bine inteles ca multi barbati/baieti se gandesc numa la ei sa fie satisfacuti).
eu am pus intrebarea doar ca sa inteleg cum ganditi voi femeile si de ce nu incercati sa ajutati relatia? si cand este sa va certati, va luati si plecati, nu incercati sa ajutati relatia voastra. asa si cu sexul.
si daca gresesc vreau sa-mi spuneti si sa veniti cu un argument.

(2). voua fetelor v-ar conveni ca baiatul sa faca o l.a inainte de sex doar ca sa termine mai tarziu?

dau funda celui mai bun raspuns.

8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te felicit.Corecta constatare.In actul sexual, totul depinde de parteneri, de modul lor de a gindi si intelege; de starea psihica si fizica din acel moment.Mult noroc.

| Mozurov a răspuns:

Desi sunt baiat, mi-a sarit ceva in ochi la ce ai spus tu.Voi nu aveti cum sa ne faceti sa ejaculam mai greu, chiar daca ati vrea.Multi baieti ejaculeaza repede din motivul(pe care l-ai spus si tu) ca se gandesc doar la satisfactia lor sau ca nu stiu cum sa nu mai faca asta.Desi putina documentatie ar gasi tehnici si trucuri pentru dormitor, chiar si in limba romana.

| Alexakos explică (pentru Mozurov):

In primul rand sunt baiat nu fata. si am pus aceasta intrebare dupa ce ne-am contrazis cu niste prieteni. cea ce am vrut sa spun este ca femeile pleaca imediat daca vede ca baiatul/barbatul ejaculeaza prea rapid. dar nu inceaca sa-l ajute cum: asa cum a zis si simonaV. adica atunci cand vine sa incetineasca sau sa se opreasca pentru cateva secunde minute. minute adica timp in care pot sa se sarute sau alte chestii. bine ca ar mai putea schimba si pozitiile. dar ne contraziceam ca fata (din grupul nostru) "se plangea" ca multi ejaculeaa prea repede si baiatul (din grup) "se plangea" ca fetele nu incearca cumva sa-l ajute (ca tot sunt in relatie) dupa cum spune si ivancea2 aici trebuie sa fie amandoi partenerii de un acord. sa se sfatuiasca ce si cum. doar asta inseamna pana la urma relatie nu?
ce am avrut sa demonstrez cu aceasta intrebare? am vrut doar sa vad sfaturi si sa vad daca am avut dreptate. cam asta le-am spus si lor. dar fata normal ca o tinea pe a ei.

si MrBlue. sunt de mic plecat in grecia deci e normal sa am greseli de gramatica.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Alexakos):

Poate curvele pleaca pur si simplu.Intr-o relatie serioasa nu exista asa ceva.
Da, multe femei nu "ajuta" pentru ca sunt egoiste, vor ca barbatul sa le faca si sa le rezolve singuri pe toate.Dar nu merge asa.
Ori se "mobilizeaza" amandoi, ori se termina prost.

| Alishia a răspuns:

Uite...eu am incercat sa-l ajut dar mai mult am inrautatit situatie...tu cum ai vrea sa fi ajutat daca sa zicem ti-ai da drumu in 2-3 minute dupa ceas?

| Alexakos explică (pentru Alishia):

Am zis si in ultimul raspuns. sa vb cu el si cand ii vine sa termine atunci sa o scoata (pentru o mai mare siguranta), si atunci va sarutati sau daca ati ajuns mai departe atunci oral ori tu lui ori el tie. cand ii vine va opriti 2 minute (dar nici prea mult ca sa nu moara pasiunea aia dintre voi) timp in care faceti ce am spus mai sus sau ce vreti voi, si tot asa de fiecare data. intr-o luna 2 cel mult 3 (depinde de cat de des faceti sex) o sa-i treaca. dar asta nu inseamna ca dupa aia poate sa nu faca 2 luni sex si sa intarzie. penisul trebuie sa se obisnuiasca, cu cat are mai multa experienta cu atat mai mult intarzie. mai este si chestia cu stresul. trebuie sa fiti amandoi relaxati. si de multe ori are efect ca femeia sa fie deasupra ca sa mearga pe ritmul ei. ca poate sa provoace si faptul ca este el deasupra si are un ritm care ii accelereaza ejacularea. o pozitie care ii mai incetineste ejacularea este pozitia lotus. adica el sta in fund si tu peste el ca si cum v-ati tine in brate.

daca ati ajuns mai departe (oral) atunci ar mai fi sa-i faci un oral inainte de sex.
insa cel mai corect pana sa se faca normal ar fi sa-ti faca el dinainte oral si alte chestii care te starnesc ca sa ejaculeze aproape deodata cu tine.
"si daca nu-mi face?" daca aveti relatie vorbeste cu el spune-i ce ai vrea si te asigur ca o sa faca ce-i spui doar ca sa te satisfaca. in orice relatie, cel mai importanta este convorbirea. vorbiti deschis. ce vrei tu ce vrea el si punetile cap la cap.

si in timpul ala de 2 minute sau cat timp va opriti, faceti ceva care te starneste pe tine. ca dupa cum am mai spus nu este numa el.

| Finlandianebuna a răspuns:

Pentru un băiat ca sa ejaculeze mai greu ar trebui ca ambii parteneri sa fie relaxati si sa aibă parte de un preludiu destul de lung

| simonaV a răspuns:

Nu stiu cum am putea ajuta noi sa nu vi se mai intample asta...cred ca doar voi singuri v-ati putea ajuta prin autocontrol..adica in cazul prietenului meu atunci cand este pe cale sa faca asta doar se relaxeaza, adica mergem mai incet pana isi ''revine'' si gata, totul revine la normal.