| maria_6679 a întrebat:

Este o persoana care nu pre ama lasa in pace.Eu am 14 ani iar el 24.Am tot vb pe mes iar el a tpt insistat sa ii dau nr de tel iar eu pana la urma am cedat si i l-am dat.La inceput a vorbit frumos cu mine, ca un adevarat gala, insa de o bucata de vreme incearca sa ma convinga sa ma intalnesc cu el desi i-am zis deja de 1000 de ori ca eu nu vrea.Ma deranjeaza foarte tare pentru ca tot imi zice ca el ar da orice sa sa fie cu o fata virgina ca mine, si mereu incearca sa ma convinga ca daca ma intalnesc cu el el imi arata cum se face si chestii de astea.Am incercat sa ii explic de multe ori ca pe mine nu ma intereseaza chestia asta dar el nu intelege si gata. Ce as putea sa fac ca sa ii demonstrez ca pe mine nu ma intereseaza eldeloc, ca imi provoaca scarba el si mai ales subiectul dspre care el vrea sa vorbim?

12 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna, pur si simplu intrerupe legatura cu el; are 24 de ani dar vad ca e tare imatur, se vede ca el ar vrea sa faca sex cu tine, sa te dezvirgineze si incearca sa te convinga dar tu sa nu cedezi. El nu isi da seama ca tu esti mica pentru asa ceva...
Deci da-i ignor mai bine pe mess, spune-i sa nu te mai sune daca te deranjeaza ce spune, sau daca tot insista schimba-ti nr de telefon.

| ღ..*Addelly*ღ.! a răspuns:

Dai ignore si schimba-ti numarul

| madagascar a răspuns:

Nu ii mai raspunde la tel si nici pe mes, am patit si eu asta si o puneam pe mama sa raspunda la telefon si a renuntat

| Ángel_8890 a răspuns:

Pai spune-i ca te intilnesti cu un baiat si care tine la tine si ca sa nu intervina in relatia voastra.deoarece astfel de persoana nu stiu dar у un pic periculoasa. Nu raspunde la tel atunci cind iti suna. spune-i sa isi caute un alt tip de fata si de virsta lui.Nu lasa in voia soartei ...succes

| ChristianAthletikتايلور a răspuns:

Dai ignore apoi daca tot mai da mesaje dai report as spam.
Si ar fi trebuit sa nu ii iei id asa ca nici nu sti cine e.

| PrettyLittleLiarsBalonDeSapun a răspuns:

Si eu am tot 14 ani, iar iubitul meu 22batting eyelashesne intelegem foarte bine, adica nu face sau nu facea ce face acest tip despre care zici tu. E simplu. Da-i ignore si schimba-ti nr. de telefonwinkingsi daca tot nu te lasa in pace spune-le parintilorhappy
Eu asa as face daca as fi in locul tauwinking:*:*:*

| DiAnA95_5642 a răspuns:

E foarte simplu draga mea ii dai restrictie apel si ignor din lista ta de mess.

| piatraneamt97 a răspuns:

Schimba-ti numarul de telefon(in caz ca vrei sa te lase in pace). sau dai ignore din lista ta de telefoane :p

| angel_5676 a răspuns:

Vrea a te f. a, nu te-ai prins?

| onur a răspuns:

ASta nu cred ca a avut parte de o "Domnisoara" adica de o fata virgina cand a aflat si el ce este iubirea...si acum vrea sa afle cum este sa dezvirginezi o fata straight face ii lipseste ceva omului asta...probabil o parte din creier.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tu il cunosti pe baiatul asta?
Ca sa te lase in pace da-i ignore si pune-i nr. lui de tel. la lista de respingeri.

| ciprian9521 a răspuns:

Te cun? daca nu probabil ca vrea. daca te cun cred ca ar vrea sa se combine cu tine.sau vrea sa faca misto de tine