Buna, pur si simplu intrerupe legatura cu el; are 24 de ani dar vad ca e tare imatur, se vede ca el ar vrea sa faca sex cu tine, sa te dezvirgineze si incearca sa te convinga dar tu sa nu cedezi. El nu isi da seama ca tu esti mica pentru asa ceva...
Deci da-i ignor mai bine pe mess, spune-i sa nu te mai sune daca te deranjeaza ce spune, sau daca tot insista schimba-ti nr de telefon.
Nu ii mai raspunde la tel si nici pe mes, am patit si eu asta si o puneam pe mama sa raspunda la telefon si a renuntat
Pai spune-i ca te intilnesti cu un baiat si care tine la tine si ca sa nu intervina in relatia voastra.deoarece astfel de persoana nu stiu dar у un pic periculoasa. Nu raspunde la tel atunci cind iti suna. spune-i sa isi caute un alt tip de fata si de virsta lui.Nu lasa in voia soartei ...succes
Dai ignore apoi daca tot mai da mesaje dai report as spam.
Si ar fi trebuit sa nu ii iei id asa ca nici nu sti cine e.
Si eu am tot 14 ani, iar iubitul meu 22ne intelegem foarte bine, adica nu face sau nu facea ce face acest tip despre care zici tu. E simplu. Da-i ignore si schimba-ti nr. de telefonsi daca tot nu te lasa in pace spune-le parintilor
Eu asa as face daca as fi in locul tau:*:*:*
E foarte simplu draga mea ii dai restrictie apel si ignor din lista ta de mess.
Schimba-ti numarul de telefon(in caz ca vrei sa te lase in pace). sau dai ignore din lista ta de telefoane :p
ASta nu cred ca a avut parte de o "Domnisoara" adica de o fata virgina cand a aflat si el ce este iubirea...si acum vrea sa afle cum este sa dezvirginezi o fata ii lipseste ceva omului asta...probabil o parte din creier.
Te cun? daca nu probabil ca vrea. daca te cun cred ca ar vrea sa se combine cu tine.sau vrea sa faca misto de tine