| jhgdkjszf a întrebat:

Este o poveste cam lunga... De ceva vreme imi place un baiat iar dupa ceva timp am aflat ca si el ma place. Eu mereu ii zambeam.Intr-o zi am primit un mesaj " ceao! cf iubi? " sunt X dar nu am raspuns. A doua zi i-am spus unei colege sa imi dea id 'ul lui de mess.El a intrat pe mine si m-a intrebat daca il plac iar eu speriata am spus nu, el a spus ca ma place.Dar dupa aceea a inceput sa flirteze cu alte fete in preajma mea si spunea tuturor ca eu il plac. Ce credeti el chiar ma place sau vrea doar sa sufar? Cand trecem unul pe langa altul nici macar nu ne privim.Cum sa fac sa ii arat ca eu nu il plac?

Răspuns Câştigător
| Duutsie a răspuns:

Buna! Chiar daca il placeai la inceput, acum se pare ca nu mai este atat de evident. Sincer, nu pare genul tau. Chiar daca te-ai rusinat si i-ai spus ca nu-l placi, ar fi trebuit sa iti acorde tot tie atentie, in schimb el face alte lucruri (total gresite). Sfatul meu este ca trebuie sa-l lasi in pace o perioada, apoi sa incepi sa iesi cu cineva. Ai sa vezi ca nici el nu se va simti tocmai bine. Bafta! kiss

1 răspuns:
| MirceaGuita a răspuns:

Pai cand te-a intrebat daca il placi tu trebuia sa spui ca da, iar el daca a vazut ca tu nu il vrei si-a gasit alta fata. Tu poti sa iesi cu un alt baiat ca sa vada ca nu il placi big grin