Bai asta, te-ai intalnit vreodata cu ea in realitate? Lasa naibilea Facebookiu si telefonul, spune-i in fata ca-ti place de ea si cu asta basta!
Intai de toate ar trebui sa înveți să vorbești băi asta, apoi ar trebui sa mai citesti odata acolo (asta daca știi sa citești) ca m-am intalnit cu ea și am și vorbit puțin.
Frate omul are dreptate. Cum sa vorbesti cu ea pe net / telefon, cand o vezi zilnic in scoala. Sa fim seriosi acum. Prinde putin curaj si vorbeste cu ea fata in fata
Goguleee,inca odata iti scriu, lasa netul si sms-urile si intalneste-te cu ea, atunci cand te-ai intalnit, bai cap patrat care esti, au fost de fata si alti prieteni, tu nu prietenilor vrei sa le spui ceva ci fetei respective. Ce-ai vrea sa faca fata daca tu stai ca mamelucul si decat dai buna ziua cand trece pe langa tine, sa sara in bratele tale si sa-ti zica" ce guraliv esti ba mutule"? sa fim seiosi, ia-ti inima in dinti si baga-te mai mult in seama cu ea, prinde un moment cand nu mai este nimeni prin preajma
Cu mine ai treaba sau cu ala de a postat intrebarea?
Pentru cel care a facut topicul... Ma refeream ca ai dreptate
Frate ea nici nu stie de existenta ta,
2 mesaje si like pe facebook- joaca de copii
cum sa faci sa te placa?
eu m-am saturat sa scriu cite 2-3 pagini la fiecare astfel de intrebare, vezi alte intrebari de genu asta si o sa vezi acolo cum faci o ata sa te placa
Pai...o sa iti dau cateva sugestii cu toate ca si eu ma aflu intr-o situatie asemanatoare pentru ca imi place de un baiat foarte mult dar nu ne-am vorbit niciodata...destul cu mine sa incepem:
ai putea sa te impiedici de ea ''din greseala''
daca ii cade o carte sa i-o ridici
cand trece pe langa tine zambeste-i
sau daca vrei... poti sa-ti iei inima in dinti si pur si simplu sa te duci la ea si sa-i spui vrei sa ne plimbam prin scoala? si atunci poti sa-i spui ca iti place de ea. Bafta:*
Am trecut si eu prin asta, la fel ca tine m-_i s-a intamplat.Trebuie sa o faci sa rada. Fara glume despre ea! Nu o sa ii placa.
beausingurlamasamea întreabă: