| maxmaxmorarescu a întrebat:

Este o rusine daca esti Gay? Nu imi plac fetele.

Răspuns Câştigător
| IgnatVictor a răspuns:

Salut!
Nu trebuie să îți fie rușine cu orientarea sexuală pe care o ai. E un lucru firesc, vechi încă din antichitate. Homosexualitatea nu este ceva nou. În trecut, au existat o mulțime de persoane atrase de același sex ca ele. Și, în prezent, așijderea.
Știu că la început poate părea ceva neobișnuit, însă senzația de „rușine" va dispărea cu timpul. Nu este o regulă scrisă că, dacă ești băiat, trebuie să iubești fete. Deci, în concluzie, trăiește-ți viața și bucură-te de cine ești.
Îți urez numai bine!

11 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Ar putea fii rusinos pentru parintii tai, dar nu pentru altii.

| mi25 a răspuns:

Nu este rusine. Este o rusine sa FI STANGACI? Este rusine sa ai culori diferite la ochi? Este rusine sa nu ai simtul mirosului? Toate acestea au cauze ca unele actiuni intrauterine in peimele saptamani de sarcina asupra unor gene.
Iar parintii nu au de ce sa se rusineze - precum zice zeita cunoastere a tot, jasmina -, deoarece ei nu au nici o vina.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E treaba ta cum ești! Oricum poți sa fi numai singur și depresiv sa nu fi, atunci e cel mai urat moment din viata oricărei persoane "SINGURĂTATEA"

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dacă 2 bărbați fac sex în același timp cu o femeie pusă capră - unul pe la spatele ei și celălalt la gura ei - nu vor să se atingă absolut deloc ei 2 și evită cât mai mult să se privească ei 2 când o bulesc pe aia.

Acum depinde prin ce experiențe sexuale ai trecut ca să îți dai seama dacă și POȚI să fi Gay și să te atingi cu un bărbat dezbrăcați amândoi.

| Saiko10 a răspuns:

Atat timp cat cineva nu **** copii sau animale nu am probleme cu ce ii place.

| Mariaa005 a răspuns:

Nu e o rușine ca esti gay, nu are nimeni dreptul să-ți spuna ce e ok să-ți placa, e viata ta si numai tu ai dreptul sa decizi, fara sa se bage cineva sau să-și dea cu părerea.
Sunt bisexuala si eu una nu cred ca orientarea poate sa fie o rusine + nu e o alegere.

| omulserios a răspuns:

Da, omoara-te, de fapt unde stai sa vin sa te bat eu cu propia mea mana

| Glenky a răspuns (pentru omulserios):

Mai amaratule, usurel ca in realitate nu e ca in GTA. Te bate si bunica.

| MirceaStoicaStefan a răspuns:

Salut,conform bibliei al doilea pasaj, despre homosexualitate apare în Leviticul 18:22: „Să nu te culci cu un bărbat cum se culcă cineva cu o femeie. Este o urâciune". Al treilea pasaj, Leviticul 20:13: „Dacă un om se culcă cu un om cum se culcă cineva cu o femeie, amândoi au făcut un lucru scârbos; să fie pedepsiţi cu moartea, sângele lor să cadă asupra lor"
Deci dragul meu poponache, vei ajunge in iad, deci nu e in regula sa ti o arzi cu alti barbati.

| Glenky a răspuns (pentru MirceaStoicaStefan):

Si tu nu ajungi in iad cu gandirea ta? Biblia iti spune si ca n-ai voie sa judeci sau sa urasti. Presupun ca vei imparti un cazan in iad cu poponarul mai virginel.

| marianbicu12 a răspuns:

Nu. Gasesti documentatia aici https://www.youtube.com/watch?v=Pi7gwX7rjOw