Stai fără griji, am trecut și eu prin asta. Aveam 24 de ani când am avut prima relație. Acum am 29 și, în acești 5 ani, am recuperat pentru anii pierduți? Sunt convins că îți faci griji despre cum va fi și sunt sigur că ai multe frământări. Îți dau cuvântul meu că nu ai de ce să-ți faci griji, totul se va întâmpla de la sine. Știu că atunci când mi se spunea asta, mă enerva pentru că nu mă ajuta cu nimic, dar aceasta este realitatea. Vei ști ce să faci, crede-mă.
Da frate, la 19 ani ești student, trebuie sa te distrezi și sa străbați cearșafurile căminelor universitare
Nu chiar deloc.
Decat sa grabesti momentul si sa o faci cu o fata nepotrivita mai bine astepti cat vrei tu.
Nu baiete, nu este absolut nici o rusine, fiindca esti inca adolescent si nu ai intrat in lumea adultilor.
Ia-o incet, ca ai tot timpul din lume sa-ti faci o prietena, ca sa aveti sex.
Rusine este sa crezi ca sexul iti aduce vreo plusvaloare la aceasta varsta.Incearca sa nu te mai compari cu altii care se lauda aiurea si mint de rup.
Daca nu esti casatodit e o onoare. Eu sunt etern recunoscatoare sotului meu pentru ca alrs sa refuze toate ofertele pentru ca a vrut sa astreze totul pentru sotia lui Virginitate a e darul primit de la Crestod pentru a fi daruit numsi partenerului de casatorie.