| Narfundo a întrebat:

Este o vorba ...Cineva te iubeste acolo sus". Dar daca nu mai cred prea mult in existenta acelui cineva, sau cred, dar simt ca nu ma mai iubestetongue este vreo posiblitate ca acel cineva sa ma mai iubeascastraight face?tongue

Răspuns Câştigător
| Miha1308 a răspuns:

Daca te referi la Dumnezeu atunci nu ar trebui sa pui niciodata la indoiala acest fapt. Dumnezeu ne iubeste mereu si ne iarta orice ar fi. Zicea odata:"Nu putem face noi atatea pacate pe cat este de mare puterea Domnului de a ierta". Si El nu ne lasa niciodata, atatat timp cat ai incredere, orice este posibil.Trebuie doar sa crezi...

3 răspunsuri:
| Narfundo explică:

Pff...trebuie doar sa crezi, trebuie sa crezI! Citeste pana vei crede:O.Nu credeti ca aceasta este o metoda prin care ei pun stapanire pe vietile noastre? Ei, cei care ne conduc, sunt atei toti, poate chiar satanisti si noi astia mai saraci care nu au o viata cine stie ce trebuie sa credem.

| alone a răspuns:

Poate ca acum nu mai crezi ca exista sau nu mai simti asta dar atunci cand o sa ai mai mt nevoie de el ca orcand o sa-ti dea putere sa mg mai departe.:*:*:*:*

| roxy_2350 a răspuns:

Dumnezeu te iubeste chiar daca tu nu il iubesti sau nu il cunosti. Te iubeste Neconditionat! Dumnezeu niciodata nu a incetat sa te iubeasca, "El este acelasi ieri si azi si in veci!" cum scrie in Evrei 13. Cum i`a iubit si a avut grija de cei ce erau in pustiu, tot cu acea iubire mare te iubeste si pe tine! Sa nu iti pierzi niciodata credinta! Dumnezeu exista si este mai real decat crezi! El isi inoieste binecuvantarile pentru tine in fiecare dimineata! Si daca crezi ca ti-ai pierdut credinta, incearca sa te rogi si sa citesti din Biblie chiar daca nu crezi. Repeta cu voce tare pana crezi ca Dumnezeu exista! In Biblie scrie 'credinta vine in urma auzirii si auzirea prin Cuvantul lui Dumnezeu", adica prin citirea cuvantului, a Bibliei. daca vrei sa vorbim mai multe te rog da un mesaj pe privat si iti dau id meu de messenger. Este si o melodie a celor de la Armonix - Cineva sus in cer ma iubeste.
http://www.youtube.com/watch?v=YxG4NnC6hT0
Numai bine!