Pentru a se efectua/realiza o montarea corecta a prezervativul, penisul aflat in erectie trebuie decalotat complet/la maxim. Trebuie sa se procedeaza astfel fiiindca in caz contrar preputiul aflat dedesubt va avea tendinta de a se misca si acest lucru va avea ca urmare/poate sa provoace ruperea prezervativului. Pentru a vedea procedeul unei montari corecte, acceseaza link-ul urmatorului film educational. Multa sanatate! https://www.youtube.com/watch?v=CMDfPg_DVGk
Da. Pentru a avea un contact mai bun intre prezervativ si glandul penisului. Acest contact face ca senzatiile pentru amandoi sa fie maxime.
Eu nu trag acea piele. Urasc sa mi se lipeasca acel latex de cap, imi scade erectia De preferat, fara, dar pentru inceput, nu ai cum asa.
De aceea am si pus intrebarea. Pentru ca si iubitului i se intampla la fel cand isit rage, i se scade erectia
Daca penisul este necircumcis (penisul are preput, partea de piele care acopera capul penisului), atunci inainte de a rula prezervativul se trage de preput in jos. In acest fel, va exista o mobilitate maxima, iar riscul de rupere va fi minim.
Salut YellouAngel, de multe ori si in diferite culturi piele de pe "gland" este un semn de virilitate si poarta noroc, eu nu recomand smulgerea acesteia pentru ca atunci barbatul isi pierde tot norocul si nu mai pica 3 cirese la Pacanele.