| Ralucabejan17 a întrebat:

Este ok dacă după o lună de relație băiatul vrea sex cu mine adică și eu vreau dar mi-e îmi e rușine și tot amân spune ca e ok așteptată cât e nevoie și să fiu eu pregătită precizez că nu sunt virgina iar el luna asta face 20 de ani iar eu la vară fac 17 ani, mereu îmi spune că nu are ce șanse întâmple că dacă am emoții nu am de ce totul o să vină de la sine nu o să facă nimic forțat simt că mă iubește și eu îl iubesc dar nu știu ce să zic despre faza cu sexul acum niște sfaturi?

Răspuns Câştigător
| Konstantinos99 a răspuns:

Te incurajez sa va bucurati de relatia sufleteasca cel putin 1 an fara trup, pentru ca e cel mai fain lucru iar iubirea e rara.Un baiat care te intelege iti ofera timp si spatiu sa de dezvolti si sa va dezvoltati reciproc o realtie adevarata,este rar. Cunoastetiva reciproc mai mult timp exacti cum a zis si dullcat,insa iti dau un hint:ia fi tu fata desteapta,dul cu zaharelul pana la casatorie. In timp tensiunea creste si o sa te doreasca din ce in ce mai mult,iar daca te iubeste, tot cu tine ramane pentru ca te vrea si trupeste si sufleteste. Si e altceva sa daruiesti unui om ce a dat un juramant in fata lui Dumnezeu,a omaneilor si tie personal,oare nu acela este momentul de a face pasul cu adevarat catre all in(si partea trupeasca)? Pana atunci radeti,jucativa, vizitati, dansati, explorati, si formativa relatia in directia in care el o indica, iar tu fi inima relatie in directia respectiva.Sa fiti fericiti si nimic sa nu va desparta. Dumnezeu sa va ajute!

13 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Buna.Mie nu mi se pare intelept sa va grabiti asa, mai ales ca ai doar 16 ani si el are 20.Nu crezi ca e ceva in neregula aici? Pana la vara mai este mult, abia suntem in iarna, iar diferenta aceasta nu e ok.

Gandeste-te totusi ca numai dupa o luna nu prea ai cum sa cunosti pe deplin un om, plus ca nici nu doresti sa te simti folosita exact ca o carpa care este ulterior aruncata, asta in scenariul negativ.Mai mult de atat, dupa o luna nu prea are cum sa existe iubire.Sentimentele tale sunt potentate enorm de furtuna de hormoni specifica adolescentei, prin urmare abia mai incolo vei fi mai calculata si rationala in astfel de decizii, ceea ce este de preferat pentru siguranta ta.De aceea te sfatuiesc sa amani astfel de distractii care se pot termina prost, cu o sarcina nedorita, indiferent de cat de frumos iti vorbeste si te reasigura iubitul.Ai grija de tine si fii cu capul pe umeri deoarece nimeni altcineva nu o va face pentru tine.

| Ralucabejan17 explică (pentru dullcat):

Mulțumesc mult chiar o să mă gândesc mai bine

| dullcat a răspuns (pentru Ralucabejan17):

Bine atunci. Take care.

| relian a răspuns:

Vrei so tu, doar ca iti este rusine, o sa ramai virgina pana iesi la pensie laughing o sa ramai fata batrina.

Daca vrei, nu mai tot o scalda atit, oricum de o faci acu sau peste 1 an e tot dracu ala.
Macar o faci cu cineva pe care il placi, asta daca il placi.

| Ralucabejan17 explică (pentru relian):

Cred că am scris mai sus foarte clar nu sunt virgină

| relian a răspuns (pentru Ralucabejan17):

Nu esti virgina, dar iti este rusine, aia da laughing si pinaq acum cum ai facut sex?
Mai degraba spune ca nu prea ai pofta, sa stie omu sa te ocoleasca laughing desi ai spus ca ai vrea.
Deci virgina nu mai esti, de vrut ai vrea, dar no faci, asa si pe aici cauti ce anume? Sa te rezolve careva sau sa mearga altcineva in locul tau, ce anume cauti?
Daca ai mai facut sex, daca te placi cu un partener foarte mult, faci sex si din prima zi, nu dupa o luna.
Depinde cit de mare este atractia intre voi. Daca tu eviti sa faci, asta inseaman ca nu prea te atrage respectivu, asta ar fi o cazau, alta cauza, cum am spus sa nu prea fii curioasa dupa sex, ori sa nu prea ai asa pofte mari, doar asa la cateva luni numa laughing

| VoidEternal a răspuns:

Wow, un băiat de 20 de ani care vrea sex? Nemaiauzit.

E normal să vrea. Așa cum e normal și pentru tine să aștepți daca nu ești pregătită, mai ales că el te înțelege.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deci ai 16? Doamne fereste. De ce nu-si cauta una de varsta lui? A, pentru nu poate scoate de la ea sexul cum poate scoate de la tine, o fata cu 4 ani mai mica si pe care o poate manipula.
Daca i-ai spus ca nu mai esti virgina, e clar de ce sta cu tine.

| Ralucabejan17 explică (pentru anonim_4396):

Cine a zis că mă, manipulează cred că nu ști ce vorbești și ai spus să răspunzi și tu

| anonim_4396 a răspuns (pentru Ralucabejan17):

Bine fato, ia si ti-o trage ca doar e viata ta si corpul tau. Dar ai cerut sfaturi si eu ti l-am dat pe-al meu. Daca raspunsul meu a atins o coarda sensibila, nu trebuie sa te activezi si sa te rastesti, ca doar am zis-o pentru binele tau.
Pace!

| Konstantinos99 a răspuns:

E greu pentru tine, pentru ca nu mai esti virgina sa nu va atingeti trupeste, dar e lupta pe care trebuie sa o accepti (Daca erai virgina era floare la ureche, dar acum trebuie sa te lupti sa il pui la incercare si sa nu sari tu pe el in acelasi timp HAHA) Daca intelegi, fiecare decizie are si consecinte si crede-ma ca am si eu de suferit sufleteste dupa decizii idioate. Daia unele actiuni sunt pacate, pentru ca starea normala(initiala/fireasca) o restabilesti foarte greu.

| Cavaler001 a răspuns:

Daca iti place de el, simti ca si el te iubeste si tu il iubesti nu mai intreba pe altii. Fii fericita si bucura-te de momentele petrecute impreuna. Altele o fac din prima seara..Altele asteapta pana la casatorie. Depinde si de planurile pe care le ai tu cu acest baiat. Vrei sa ramai cu el, el vrea sa ramana cu tine? Sau e doar o relatie de scurta durata? Gandeste-te la ce-ti doresti tu!

| ziustin a răspuns:

Trebuie sa faci ce simti. Daca simti ca el tine la tine si nu asta urmareste, poti sa o faci cu el, mai ales ca nu mai esti virgina. Dar obligatoriu cu prezervativ ca altfel in curand o sa fiti parinti. Tu iti manageriezi sentimentele si relatia, nu forumul TPU.