Este ok la aceasta varsta sa legi prietenii! Iubirea vine cu timpul, prin maturizare si cere mult mai multe!
In ziua de azi nu mai exista cuvantul,, copilarie,, decat pana la 8-9-10 ani daca nu stiai...
Este ok, doar sa nu exagerati. adica sa incepeti sa va sarutati pe buze sau asa. pe obraz e bine. dar chestiile mai importante incep din clasa a 9-a (15 ani), dar merge si pe la vreo 14 jumate cu saruturile
Si nu sti oare de ce? oricum exista copilarie pentru cei educati iar pentru ceilalti nu ma mir....de ce ajung sa arate la 15 ani ca de 25[fumat, alcool, sex, droguri si prostia de a te crede smecher]
Nu este ok.Inca esti copil.Prieten,da.Sa nu intelegi gresit termenul. Iubirea vine pe parcurs odata cu anii.
Nu,nu este ok deloc... daca lumea a "evoluat" atat de mult nu inseamna ca trebuie sa fii si tu la moda.
deseneaza, macheazate, distreaza-te cu fetele ca ai timp si de iubiti pana mori, insa copilaria, nu o vei mai da inapoi niciodata in viata si crede-ma : ITI VA FI DOR DE EA!
Buna. Este ok sai ai iubit la 13 ani dar sa nu aiba, 17, 18, 19, 20 ani ca atunci nu-i inregula. Oricum intelegi tu ce vreau sa spun.Ai grija ca iubitul pe care il sa nu te badvocoreasca adica sa faci dragoste si din astea cu el ce va trece vua prin cap fiind ca sunteti mici!**
Sper ca te-am ajutat Bye***
Buna.Nu prea este ok....Am 13 ani si cateva luni si imi place de prin a 4a de un baiat.El stie.Suntem prieteni dar nu mai mult.Nu vreau sa fiu ca o colega de-a mea care bea.nu mai e virgina si a incercat si drogurile la doar 13 ani.
E ok. atat timp cat nu faceti prostiile la care va ganditi toti, e bine.
Nu.La 13 ani sunt doar iluzii si fluturasi falsi in stomacel.Prietenie,,DA'' e viarianta cea mai buna.Mai asteapta olecuta, mai invata din experientele altora, nu-ti trebuiasca complicatii de pe acum.Mult succes!
Cred ca confunzi simpatia cu iubirea, nu te arunca prea departe, studiaza-l mai bine, poate ca el e pe interes. Cati ani are?
Okkk, este adica este bine, eu am doar 12 ani si inca n-am iubita marog n-am eu noroc sa-mi fac... dar atata timp cat va iubiti is nu faceti tampeni este ok...
Daca stai sa faci ce zice toata lumea nu poti sa ai iubit nici la 18 ani ... Fa cum crezi tu ca e bine fato ca doar o viata ai. bineinteles sa nu exagerezi si sa nu ajungi subiect de barfa...ETC. Bafta.
Depinde e legal numai daca are 45+ si te-ai intalnit cu el oferinduti o acadea apoi te-a dus intr-o duba alba