| StefanBoss0174o3d a întrebat:

Este ok sa fii gay? Eu când eram mai mic îmi plăceau fetele, dar acum că am crescut îmi plac băieții. Este un păcat să fii gay?

10 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Cât ai crescut de când erai mic? Câteva luni?

| MarianWLF a răspuns:

Daca privesti din punct de vedere crestin da, e pacat sa fii gay.

| RAY a răspuns:

Ești troll?

| TimberWolf a răspuns (pentru RAY):

Tu ce crezi?

| RAY a răspuns (pentru TimberWolf):

Că trebuie să fii matur să îți fii înțeles sexualitatea

| mihai69 a răspuns:

E păcat să nu faci ceea ce îți place.

| TimberWolf a răspuns:

Mie imi plac gandacii

| Madaxo97 a răspuns:

Depinde, unii vor spune ca da, unii vor spune ca nu. Dacă e sa ne luam dupa religie si biblie, e păcat aproape orice, chiar si faptul ca ne-am născut si respirăm. In perspectiva mea, nu e păcat sa fii gay dacă asta te face pe tine fericit si nu faci rau nimănui și iți vezi de treaba ta. Poate ești bisexual dacă îți placeau si fetele.

| Justme111 a răspuns:

E pacat, da. Dar e ceva ce se poate rezolva, cu ajutorul lui Dumnezeu.

| Qhs a răspuns:

Hei.

Este absolut în regulă să fii gay. Orientarea sexuală este o parte naturală a fiecărei persoane și poate varia de la o persoană la alta. Este important să îți accepți și să îți respecți propriile sentimente și identitate.

În multe culturi și religii, părerile despre orientarea sexuală pot varia, dar din punct de vedere al drepturilor omului și al respectului pentru diversitate, a fi gay este la fel de valid ca orice altă orientare sexuală.

Este esențial să te simți bine cu cine ești și să cauți sprijin și comunități care te acceptă și te înțeleg.

Dacă te confrunți cu sentimente de vinovăție sau confuzie, poate fi util să vorbești cu un consilier sau cu cineva de încredere care poate să te sprijine și să îți ofere informații corecte.

Întrebări similare