| AdiGap a întrebat:

Este ok sa judeci o persoana chiar inainte de prima intalnire?

Am cunoscut'o azi, desi o stiam din vedere de pe strada...Problema mea este ca ea. din cate cred eu,si dupa pozele de pe facebook emana o atitudine de rebela(gen "swag" girl,etc),e draguta asa...

Eu sunt un baiat mai cuminte (laughing) ) si nu stiu ce sa cred despre ea...

Ne'am propus sa ne intalnim maine si ma tot gandesc daca nu am s'o plac,n'o sa fie "genul" meu, cum am sa'i spun?
Credeti ca este posibila o astfel de relatie?

P.S:Ea mi-a cerut numarul, iar eu fiind un pic ametit de la bautura(venisem de la o petrecere) i l'am dat...

Răspuns Câştigător
| XyYx a răspuns:

Buna! Eu as zice ca prima impresie nu conteaza foarte mult. Poate la inceput vrea sa arate ca este mai "smechera", daca putem spune asa, ca sa te impresioneze, insa ar trebui sa incerci sa o cunosti mai bine, sa vezi cum e ea, ce fel de fata e, daca e cuminte, sau daca pur si simplu ii place libertatea, si sa traiasca clipa.
Daca nu este genul tau ar fi mai binesa ii spui ca ramaneti prieteni pentru ca nu are rost sa te bagi intr-o relatie cu o fata care nu iti place, pentru ca atunci cand iti place cineva trebuie sa iti placa si fizic dar si din punct de vedere sufletesc, mai ales daca spui ca esti baiat cuminte.

Eu zic sa incerci sa o cunosti mai bine, daca nu iti place ca si caracter, nu are rost, pentru ca poate vei ajunge sa suferi dupa ea. Bafta! happy

3 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Cred ca ar trebui sa-ti pui problema daca ai sanse sa fii placut de fata.

| RaZZyGabriel a răspuns:

Nu e corect sa o judeci din prima ..eu am facut-o de multe ori si mia parut rauwinking

| Ingerashdragutza a răspuns:

Eu am patit sa ma indragostesc de un baiat la majoratul varului meu si m-am combinat cu el in acea seara nu stiam nimic despre el dar daca nu o faceam atunci nu mai aveam alta ocazie el atunci era baut si nu a vrut sa imi spuna ca are prietena si nu ar vrea sa o insele ca sa nu ma raneasca pentru ca i-am parut simpatica si am fost cu el, 2 saptaman ne vedeam foarte des dupa 2 saptamani nu ne-am mai vazut deloc si cand am aflat ca el era cu o alta fata ma ranit enorm, acum l-am iertat suntem prieteni etc, sfatul meu este ca daca nu o vei placea sa nu te combini cu ea pentru ca dupa o vei rani, fi baiat cuminte si daca nu o placi gaseste o fata pe placul tau.