Incearca sa o privesti ca pe o sora si sa nu te indragostesti prea tare de ea pentru ca o sa strici prietenia. probabil nu ai 22 de ani si ea nu are 20 de ani sa zicem ca daca ai avea o relatie ai putea ramane toata viata cu ea. apreciaza mai mult o prietenie cu ea decat o relatie dusa intr-un final la un esec
Ce de intrebarii...sa le luam pe rand.
Esre ok sa te indragostesti de cea mai buna prietena.
E ok si firesc sa vrei sa o faci sa te placa si fiindu-ti cea mai buna prietena, banuiesc ca sti si cum, pentru ca o cunosti.
Cand e vorba de cucerit fete e mai simplu decat pare:
1. flori
2.ciocolata
3.sa ii acorzi mult timp
4.sa pari/fii interesat de problemele ei
5.suport psihic
6.sa o privesti intodeauna in ochi si sa ii amintesti ac e frumoasa
Multa bafta!
Din punctul meu de vedere, nu este chiar ok.
În general fetele au o regulă de genul, printre multe altele când vine vorba de relaţii .
De cele mai multe ori rişti să strici totul. Pt. că poate vă-nţelegeţi bine ca şi prieteni, prieteni buni, dar nu poţi ştii cum v-aţi înţelege ca şi cuplu.
După ce v-aţi despărţii, cu siguranţă nu va mai fi totul ca la început. Bine, cred că după ceva timp se rezolvă totul; D.
Dar mai bine rămâneţi prieteni, cum ai spus şi tu, îţi e ca şi o soră. Sunt sigură că vei avea nevoie de ea, ca şi prietenă, şi normal că poţi simţii ceva pentru. ea, poate chiar iubire, dar "frăţească".
Tu fă cum simţi, şi cum îţi spune inima! [clişeic ].
Eu nu sunt de acord cu CocZoRr adica daca esti un baiat cu bun simt si atent cu fetele s-ar putea sa-ti dea o sansa depinde si de fete acum
Nu e nimic gresit sa te indragostesti de cel/cea mai bun/a prieten/a. adica si eu am am ajuns la faza asta si cred ca e pasul urmator intre doi prieteni. Nu exista vreo reteta anume cum sa o cuceresti stiu doar ca eu am inceput sa il "vad" pe bunul meu amic ca un iubit dupa vreo 3 ani tocmai pentru ca el era mereu acolo si ma place exact pentru ceea ce sunt si cum zici si tu nu ne certam niciodata! inca nu i-am dat un raspuns sigur despre "noi" dar mergem inainte cu pasi mici pentru ca e destul de dificil sa fim mai mult decat amici.Deci inarmeaza-te cu multa rabdare, perseverenta si oricum ai un plus fata de alti baieti, o cunosti deja si cam ar trebui sa stii ce ii place ca sa ii intri in gratii mai repede. sper ca te ajuta cu ceva
bytzuuuu întreabă: