User croissant ai nevoie de consiliere cu tine insati,ai nevoie de un mentor, de ce nu mergi la med anima cu trimitere de la medicul de familie si faci pshioterapie care va fi astfel
niste medicamente care vor mentine serotina sus in creierul tau
conversatie cu un pshiolog
si schimbare de comportament conginitiv
pe mine m-a ajutat mult, mai ales meditatia, a avea un jurnal propiu, a vorbi cu tine mereu,repet vorbeste cu tine mereu cu voce tare, studiile indica o viata mai buna la persoanele connstiente de ele, trebuie sa vezi de un loc de munca, sa locuiesti singura, sa vezi de cariera, acelasi sfaturi le am dat si mie insami, desi da e bine sa fii si singura
Numai de gunoaie ai dat ce mai cauti, nu vezi ca atragi oamenii de nimic care isi bat joc de tine, stai mai bine singură ca nu esti unica, decat cu un idiot care sa te vrea numai pentru sex si sa se uite dupa altele cand se satura de tine.
Nu ne-ai anuntat ca te ai despartit de un respectiv acu vreo luna?
Cine pune presiune asa mare?
Cine te presează? Familia?
Pai și dacă te căsătorești cu cineva absolut nepotrivit, mai mult de ochii lor și după vii vânătă acasă, e mai bine oare?
Eu cred că e mai înțelept să lucrezi la tine și să mai aștepti, decât să faci o alegere proasta care sa te coste chiar viața.
Părerea mea
Bineînțeles că e ok să te resemnezi, să iei pauză de la relații atât timp cât vrei tu, nu ai treabă cu ce spune lumea și cu așteptările lor.
Poți avea infinite relați...
Atenția aia, Privirea aia, Ochii ăia, Glasul ăla, Vocea aia, Zâmbetul acela, doar întru-n singur om se află cu Adevărat toate calitățile astea pe care nicio sumă și nimic nu le poate lua locul Niciodată.
toate se află doar întru-n singur om într-o singură inimă într-un singur suflet cu Adevărat în nimeni altcineva nai să-le vezi nai să-le auzi nai să-le adori nai să-le iubești cu Adevărată da cu Adevărat decât în acel om, omul acela care orice da degeaba... tot acel om rămâne totul. Este 1 singur.
Este foarte okay sa faci ceea ce simți tu, oricine te-ar presa sa iti faci o relație, chiar de sunt părinții ce te presează, nu trebuie sa faci ce zic ei. Tu trebuie sa faci ce vrei și ce simți tu sa faci, părerea celorlalți nu conteaza, conteaza doar sa fi tu bine.