| Sayyyuri a întrebat:

Este pacat sa fac dragoste cu iubitul meu? Eu am 18 ani, el 20. Eu il iubesc, el la fel, insa ma tot gandesc...nu cumva, potrivit religiei e pacat sa iti incepi viata sexuala inainte de casatorie?

13 răspunsuri:
| didiDia a răspuns:

Ba da, conform religiei crestine ortodoxe este pacat sa ai relatii intime (de orice fel) inainte de casatorie. Pe acest forum nu prea vei intalni oameni cu conceptii crestin ortodoxe. Aproape toti te vor indemna la sex inainte de casatorie.

| wolder a răspuns:

Potrivit religiei e interzis orice act sexual inainte de casatorie si este considerat un mare pacat, dar nu stiu cat de multi respecte regula asta... foarte putini oricum.
Alegerea e a ta daca vrei sa asculti religia informeaza-te mai bine despre religia ta si ascult-o, dar daca nu-ti pasa atunci fa-o!
si da, eu te indemn s-o faci si sa nu te iei dupa religie. Faci ce vreilaughing

suntserios
| suntserios a răspuns:

Daca esti religioasa de ce te mai gandesti la sex?

| Azµre a răspuns:

O să mori virgină atunci, dacă tu stai după religie! Religia e un mit, ea este un ghid nimic mai mult.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ba da...nu fa greseala asta

| andreiush25 a răspuns:

Incetati va rog cu regulile stupide din biblie...este o carte buna de aruncat in soba iarna...
Traieste-ti viata cum vrei tu...cum simti tu ca este mai bine..NU! NU! NU este nici un pacat daca iti incepi viata sexuala inainte de casatorie happy.
Spor in toate

| anka89 a răspuns:

Da,conform religiei ii pacat si asta insemna ca aproape toti suntem pacatosi din acest motiv.Nu iti poate spune nimeni cand sa o faci, daca nu vrei sa o faci nu o fa, iar daca vrei si esti pregatita ii decizia, nimeni nu o sa poata sa te judece.
Sa iai in calcul, cam tot ce ne place si ne multumeste pe lumea asta ii impotriva religiei noastre.

| bengalezu999 a răspuns:

Pacat de tine

| CatalaG a răspuns:

Daca iti este frica atunci fa doar anal si oral si restul dupa casatorie bine

| rikkimady16 a răspuns:

Doamne cum vorbesc unii pe aici. Nu ramai virgina toata viata daca te iei dupa Biblie, stai linistita. Daca tu te gandesti la asta nu ar trebui sa faci nimic cu prietenul tau. Sa sti ca in Biblie sunt cele mai bune reguli. Nici eu nu sunt o mare crestina, si nu ma dau mare, dar stiu ca asa e si daca ai dorinta sa astepti pana dupa ce te casatoresti eu zic sa astepti. Si ca sa iti raspund la intrebare: da e pacat! sti porunca "sa nu fi desfranat", la asta se refera sa nu intretii relatii sexuale de niciun fel inainte de casatorie. Acum tu decizi! sper ca te-am ajutat. ceau:*

| paulinhio a răspuns:

Pai la varsta voastra nu cred ca mai este ceva iesit din comun tinand cont ca suntem in secolul 21, acum si baieti si fetele de la 13/14 ani isi incep activitatea sexuala.
Daca va iubiti cu adevarat nu este nici o problema, din potriva acesta ar trebui sa fie inca un motiv sa va apropiati mai mult unul de altul.

| KittyKa a răspuns:

Conteaza si de cat timp va cunoasteti. Sa-ti pierzi virginitatea e un mare pas in viata... asa ca asigura-te mai intai ca ceea ce faci nu e o prostie.
Daca il iubesti si il cunosti, iar sentimentele sunt reciproce... nu cred ca e pacat happy

| Oana92 a răspuns:

Biserica Ortodoxa interzica orice relatie sexuala inainte de casatorie, dar nu stiu cine respecta. Eu una nu, desi sunt foarte credincioasa!