Dat fiind ca este o sarbatoare mare in aceea zi... da, e pacat. Dar, daca tu vrei sa faci dragoste cu partenerul tau de Craciun nu are nimic, mai ales ca atunci nu mai suntem in post.
Numai Dumnezeu stie. Dar totusi cred ca este.Deoarece este post daca nu ma insel? scuze daca ma insel. dar sper sa te ajut... fundita?:*
De cand este pacat sa iubesti si sa fii iubit?
oare a face dragoste nu este bonusul unei iubiri? nu inseamna daruire reciproca?
a face dragoste nu este pacat. a face sex fara dragoste...hmmmm...poate asta da, si nu e vorba doar de craciun ci de fiecare zi. un pacat nu neaparat biblic, ci moral
Da, eu zic ca este pacat, deoarece de Craciun s-a nascut Domnul Iisus Hristos, si noi trebuie sa cinstim aceata minune, daca putem sa-i zicem asa, deci este pacat!
De fapt este pacat sa faci dragoste daca nu esti casatorita asta este clar din Decalog, de Craciun hmm ce sa spun... cred ca nu e pacat deoarece Craciunul e un moment de bucurie, doar s-a nascut Iisus.
Este 50 si 50 la suta, deoarece in acea noapte e sfanta noapte a nasterii domnului Iisus Hristos, dar nimeni nu spune ca iubirea respecta legile naturii
anonim_4396 întreabă: