anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Este parul de pe piept o atractie pentru fete? big grin

38 răspunsuri:
| LIFE9 a răspuns:

Buna! Eu sunt fata si NU, NU este parul pe piept o atractie pentru fete! Din contra este ceva urat! Funda?big grin

| LIFE9 a răspuns:

Cam asa ceva laughing... dai funda?

| LIFE9 a răspuns:

Cam asa ceva! Deci, dai funda?

| LIFE9 a răspuns:

Cam asa ceva! laughing Deci, dai funda?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru LIFE9):

Nu, pentru ca raspunsul nu era cel pe care-l cautam/doream.hee hee
Next time better tell a nice lie that pleases instead of an ugly truth that bugs if you want FUNDA. rolling on the floor

| anonimul0826 a răspuns:

Pentru unele da pentru aletele este ceva scarbos si mai bine eu zic sal razi drk sau sal eplilezi drk.

| Vibrations a răspuns:

Nu-l rade! Lasa-l sa creasca si fa o carare pe mijloc

| RobyK2 a răspuns (pentru anonimul0826):

Esti poponar? Te epilezi pe piept?

| anonimul0826 a răspuns (pentru RobyK2):

Eu n u doar i-am zis sti oricum parul de pe piept este si un semn ca esti foarte dezvoltat si este bine voi ce ziceti

| asdfghjhghkjj a răspuns:

Nu cred ca este. tu probabil crezi ca el arata cat esti de barbat, dar nu este asa. cel putin eu nu m-as apropia nici o data de o astfel de persoana

| jess179 a răspuns:

Nu,este scarbos.

| justgirl1612 a răspuns:

Sincer pe mine nu ma deranjeaza daca un baiat are par pe piept!

| Narfundo a răspuns:

Asculta'ma.Toate care ti-au raspuns ori sunt mici si nedezvoltate in gandire ori nu au gusturi. Gandeste-te la majoritatea care se uita la telenovele tongue cu spanioli.Acolo toti au par pe piept si parul intr-o parte si femeile sunt inebunite dupa ei. Fi exact asa cum esti si sa nu ajungi sa epilare si alte chestii pentru fete pentru ca nu se merita.Aceea care te gaseste atractiv nu o va face pentru parul de pe piept si asta nu va fi in nici un caz o problema.Asta esti tuwinking

| m2704 a răspuns:

Unele fete il considera masculin si atragator, altele care dorsc sa aiba baietii mai feminini nu le place!

| LoveUbutUdontCare a răspuns:

In primul rand parul de pe piept este un semn al virilitatii. Pe mine sincer nu ma deranjeaza. Prietenul meu este foarte...paros laughing si e ok. E masculin pana la urma urmeibig grin. Intr-un timp imi doream sa fie mai fin, si s-a ras, dar acum imi place oricum.

| plosnitapufoasa a răspuns:

Sunt fata. ador baietii care sunt finuti oriunde. nu am o problema cu cei parosi dar nici nu mi-as dori sa fac sex sau sa am o relatie cu ceva de genu. ca amici sunt ok dar ca iubiti mi-ar fi sila de ei. parerea mea sal epilezi.

| plosnitapufoasa a răspuns (pentru Narfundo):

Te contrazic barbatii din telenovele nu sunt parosi. cel putin nu aia dupa care sunt inebunite femeile. deci nai zis bine.

| Narfundo a răspuns (pentru plosnitapufoasa):

Eu stiu ca majoritatea Spaniolilor dupa care toate femeile sunt inebunite sunt parosi.Nu vad de ce nu ar fi si telenovele cu ei.

| plosnitapufoasa a răspuns (pentru Narfundo):

Daca nu ma crezi intreaba fetele care se uita la telenovele. si iti vor spune acelasi lucru ca si mine.

NOname
| NOname a răspuns:

Personal prefer un bărbat cât mai natural și da, părul de pe piept consider a fi o atracție.

| CoquineNoire a răspuns:

Trebuie sa arate asa
http://9gag.com/gag/4180915

| OKMaui a răspuns:

Imi place ca barbatul sa se epileze. Daca vreau sa mangai blana, imi iau caine. Si nu isi pierde barbatia, ca virilitatea nu sta in parul de pe piept. Aici tine de gusturile fiecaruia.

http://4pack.files.wordpress.com/2008/07/david-gandy.jpg

Vezi cat de bine arata? :x si nu e gay.

| plosnitapufoasa a răspuns (pentru OKMaui):

Imi place raspunsul tau. totusi cineva ii de o parere cu mine. mersilaughing

| OKMaui a răspuns:

Pune-ti o poza la avatar cu parul de pe piept sa vedem si noi a 8-a minune din lume love struck
Afirmatia asta a ta, nu este valabila si la mine happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru OKMaui):

Nici afirmatiile tale nu sunt valabile pentru altii. tongue

| OKMaui a răspuns (pentru anonim_4396):

Am vorbit doar in numele meu mai sus si mai jos am zis ca depinde de gusturile fiecaruia tongue

| OKMaui a răspuns:

Degeaba punctezi ceva ce am punctat eu din prima.
Ti-am raspuns strict la subiect, n-am vorbit in numele nimanui. Virilitatea nu sta in parul de pe piept, este vorba de look. Daca ti-l dai jos, asta nu inseamna ca nu mai esti viril (virilitatea tine de testosteron) ci arati ori mai masculin ori mai feminin (depinde de gusturile privitorului).

| plosnitapufoasa a răspuns:

La 18 ani nu ma consider mica.si ce daca nu-mi place parul barbatilor de pe piept insemna ca sunt mica. adica punete in situatia noastra crezi ca ne place cand facem sex sa lingem par in locul unui piept finut?

| OKMaui a răspuns:

Nu ai inteles nimic din ce am scris.

| OKMaui a răspuns:

Vorbesc destul de coerent. Daca n-ai capacitatea necesara de a intelege un simplu comentariu, eu n-am ce sa iti fac. Mai simplu de atat nu cred ca puteam sa iti scriu; esti destul de mare, ma asteptam sa intelegi.