| Kydutsa a întrebat:

Este pentru cei ce imi cunosc povestea.
Sarcina merge de minune. au trecut deja 7 luni de cand am ramas insarcinata... dar nu pot naste normal. luna aceasta voi inaste o fetita. am cezariana programata pe 5 noiembrie. Sotul meu este foarte entuziasmat si ne intelegem foarte bine. acum el munceste si totul e ok. Va dau vestea cea mare peste o saptamana doua. De botezul fetitei ne vom si casatorii pentru ca eu am implinit 18 ani.
Ce nume de fetita sa-i pun? unul din nume ar fi carmen

5 răspunsuri:
| elasexygagica a răspuns:

Eu in locul tau mi-as face griji pentru banii care vor fi consumati pe copil, nu pe nume.ai mama ce factura de spitalizare te asteapta...

| 354 a răspuns:

Buna.Ma bucur enorm de mult pentru tine si pentru micuta care urmeaza sa vina pe lume, si totodata ma bucur ca mi-ai ascultat sfatul.Pai eu pe viitor as vrea sa am tot o fetita si daca ar fi doamne ajuta, i-as pune numele Irina.O zi buna si o nastere cat mai usoara.Bafta.Si nu asculta sfaturile celor rai.Sau un nume frumos ar mai fi Mianda. pupici pentru tine si pentru fetita.

| Tzutzik a răspuns:

Uite caută aici, apoi dai mai jos apeși pe litera cu care ai dori să înceapă numele fetiței și îți vor mai apărea ceva exemple.Baftă!
O naștere ușoară, să fiți sănătoșei cu toții! Po0P kiss

| AliceThai a răspuns:

Care-ti place si... felicitari. Apropos, se zice ca numele cu A sunt oameni de succes de obicei. Nu stiu cat e de adevarat happy