anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Este periculos sa te masturbezi? stiu depinde de cat de mult o faci eu o fac odata la vreo 8-9 zile adica o data pe saptamana si incerc sa fac cat mai rar ca pana la urma sa ma las! dar iti poti pierde virginitatea? stiu doar daca iti bagi degetul in vagin sau obiecte dar cand o fa tin mana sus cu vreo 13 cm mai jos de burta si mi-e frica sa nu imi fi pierdut virginitatea! funda!

8 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Virginitatea ti-o pierzi la primul contact sexual cu un partener/partenera.

Răspuns utilizator avertizat
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Practică un sport, este mai sănătos pentru minte!
Pa, pa.

| Zenithf a răspuns:

Masturbarea este normala, si daca faci de 1-2 ori pe saptamana nu este nimic rau, decat dpdv religios. Dar nu esti calugarita sau preoteasa.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Vai de capul tau, sa te protejezi cand faci sex sa nu te inmultesti

| Geniuss a răspuns:

Buna, masturbarea e o necesitate atat la femei cat si la barbatii si nup virginitatea tio pierzii la primul contact sexual asa ca nu iti fie teama :p

| Psychothic a răspuns:

rolling on the floor,mare ti-e gradina doamne...
cum spunea si Brigaela ''virginitatea ti-o pierzi la primul contact sexual'', nici decum bagandu-ti telecomanda in vagin, oricum masturbarea e ceva normal.
N-ai de ce sa te temi.

| IREros a răspuns:

Eu din caste stiu ruperea himenului=dezvirginare? si daca iti bagi in tine un castravete=bye bye virginity? doar daca te masturbezi jucandu-te cu clitorisul nu te dezvirginezi.