| Anonimata23 a întrebat:

Este placut sa faci sex?

14 răspunsuri:
| MaDeclarFan a răspuns:

laughing daca nu era, crezi ca o facea toata lumea? happy

| gingasull a răspuns:

Dar si obositor laughing, te duce la epuizare! laughing

| OnuOnulică a răspuns:

Depinde...dacă primești e nasol însă dacă dai e bine...

| Mussette a răspuns:

Da.

| NameHarris a răspuns:

Ce intrebare de 2 leilaughing)

| Sfatosul2012 a răspuns:

Asta ii intrebare de nota 10, e foarte placut daca l faci cu cine trebuie si mai ajungi si la orgasm

| MotanAndrei a răspuns:

Da, e foarte placut. E cea mai minunata placere, posibila. Da vezii tu, sexu in exces duce la dependenta. Daca incepi cu un 69, continui cu un 90 si termini peste parteneru tau. Declarate minunata. Funda?

| 1cristian1990 a răspuns:

Mie im place mult sa fac dragoste cu persoana iubita sau cu cineva pe care l-as cunoste cat de cat, nu as putea face cu cineva pe care nu il cunosc chiar deloc!
E un sentiment beatific de placere spirituala, morala si fizica, ar fi bine daca ai putea sa le simti pe toate si sa te raportezi la toate! Trebuie sa iti iubesti partenerul, sa il apreciezi sa il respecti si sa vezi in el cel mai frumos barbat in cazul tau, atunci va fi super, te simti implinit '' ca si cand ai ocazia sa iti cumperi cel mai frumos telefon de pe terra si esti bucuroasa ca tu esti singura persoana care il poate avea si folosi laughing exemplu meu e mult prea josnic, dar ai inteles ideea!
E un secret pe care il impartasiti am 2, povestiti doar voi de el si discutati cum iti place mai mult, daca ti-a placut asa etc...
E o adevarata arta, arta amorului si ar fi bine sa o inveti de la inceput din carti si pe urma sa experimentezi!

Si DA e foarte placut sa faci sex! Si cel mai mportant cum faci sex!

| Phini a răspuns:

Ii bine, chiar foarte bine... mai ales daca ai pe cineva langa tine care stie sa te faca sa te simti bine... Numai sa ai grija ca de dragul placerii sa nu te protejezi. Sanatatea vine cu placerea ei! big grin

| fataciocolata a răspuns:

Daca faci sex cu persoana iubita da, este foarte placut.

| Sfatosul2012 a răspuns (pentru fataciocolata):

Pai eu zic ca nu poti sa faci sex cu o persoana pe care nu o placi sau nu pui niste sentimente acolo; daca faci asa fara sentimente ii meserie, si nu e de placere e de bani; iar daca i sex cu forta cand nu vrei ii viol

| Anonymous999 a răspuns:

Cred ca da din moment ce toti sunt dependenti de asta.

| MEduard a răspuns:

Da. Probabil este cea mai plăcută senzație existentă pe Terra. Încearcă şi convinge-te.

| ionutgt a răspuns:

Daa

Întrebări similare