Se poate daca se resemneaza cu ideea ca nu are nicio sansa.
Se mai poate intampla sa il atragi fizic dar totodata sa fie un turn-off personalitatea ta, unele chestii pe care le faci.
Ar fi posibil si asta oarecum. dar e posibil si sa ai doar tu impresia asta. Sau doar sa te placa dar sa nu vrea nimic de la tine. Ori sa aiba prietena.Cine te place nu te ignora, daca e mai timid nu iti vorbeste poate, dar tot te priveste insistent sau face ceva gesturi din care sa iti dai seama ca te place.
Primul pas nu il face decat daca se trezeste si miroase cafeaua... Dar gesturile frumoase de orice fel nu lipsesc, si nici privirile. Acum ramane la latitudinea ta daca reusesti sa iti dai seama.
Da oarecum aceasta intrebare este adevarata. incearac tu sa te apropii de el, sa vezi cum reactioneaza, usor usor si cel timid se lasa!
Da.Si este absolut normal! Si daca esti sigura ca te place, mai bine baga`l tu in seama si vorbiti mai des, incercati sa fiti un fel de cei mai buni prieteni.Atunci ii vei putea spune ceva de genu` : "|Vai...dar nu mai fi asa timid.Hai sa vorbim deschis." etc. Eu asa am facut cu un baiat timid, care ma placea foarte mult, si am inceput sa vorbim, devenisem cei mai buni prieteni si apoi mai in gluma mai in serios a inceput sa-si dea si el drumu` la cuvinte.Dar pana la urma eu l-am intrebat daca vrea sa fie cu mine.Nu e nicio rusine daca esti prima care ii cere preitenia unui baiat, atata timp cat va placeti reciproc.Rusinos era daca nu te placea si ii cereai prietenia.Asa ca....baga-te in vorba cu el si o sa-si piarda si el timiditatea treptat.Mult succes! :* >