Eu stiu ca de obicei cosurile dispar treptat dupa intretinerea actelor sexualeProbabil tu ai cosuri ori pentru ca asa e organismul tau si nu vei scapa niciodata in totalitate de ele, or pentru ca esti in perioada de pubertate
Am 22 ani. stau cu prietena mea in aceeasi casa de 4 ani de zile. intretinem contacte sexuale regulate. daca in 4 ani de zile nu sunt destule!?!?
Atunci e vorba de alimentatia ta.Consuma mai multe fructe si legume si f multa apa, plus ca poti folosi o lotiune pentru fata care sa curete impuritatile(caci si din cauza asta faci cosuri)si mai apoi aplici o crema hidratanta sau cauti ceva la farmacie.In loc de lotiune poti seara inainte de culcare sa te speli pe fata cu apa calda apoi rece, dupa care pui zeama de lamaie pe cosuri iar dimineata te speli si te dai cu crema.La farmacie exista argila buna si aia pentru cosuri, dar este scumpa din cate stiu eu.Si inca ceva:Fata de perina schimb-o des pentru ca acolo se aduna repede bacteriile si poate fi un lucru in plus care favorizeaza aparitia cosurilor.Si telefonul, trebuie la randul lui sters cu un servetel umed sau ceva.Sa nu te stergi cu mana pe fata cand esti transpirat si... daca nici dupa astea nu iti trec cosurile trebuie neaparat sa mergi la dermatolog.Hai succes!
Schimbarile hormonale produc acneea insa se poate sa fie si datorita unei alimentatii prea bogate in grasimi si dulciuri (si atunci este o reactie a ficatului). Maninca legume si fructe mai multe. cit despre actul sexual se poate in masura in care devine "sportiv" pentru tine si atunci transpiratia favorizeaza acneea. Tre sa faci dus mai des-
Exista si boli care se transmit pe cale sexuala (fa un control la singe dupa ce treci pe la medic)
Ma confrunt cu chestia asta de 8 ani de zile. daca ar depinde de alimentatie probabil ar fi zile si zile dar nu este asa! Schimbarile hormonale se produc. la pubertate eu stiu. chiar sa fie aceeasi problema de atat timp?! Ma gandesc sa nu fie ceva de la prostata. vreo infectie?
Am si eu aceeasi problema, de 8 ani de zile, nu lua cacatul ala de doxicilina, l-am luat si eu si agraveaza acneea, ia vitamine, Acnezine, scapi de ele cat timp il ei, e cel mai bun.Bafta!
Pe mine doxicilina ma scapa de ele. chiar se vad rezultatele. dar tratamentul este destul de indelugat. perioada in care nu prea rezist sa ma abtin de la cele trupesti! imi poti recomanda u niste vitamine pe care le iei?
Acnezine, is 120 lei, 30 de capsule, doxicilina, e antibiotic, iti distruge tot...am luat 7 luni cacaturile alea, dar imi faceam rau, puteam sa patesc ceva.Vitaminele sunt dusmanul acneei, nu e bine sa te dai cu creme in fiecare zi pe fata, dermatologii sunt niste mincinosi, vor doar sa-si vanda produsul sau sa castige de pe urma noastra. http://www.tratament-antiacnee.ro/ro/
Am aceasta problema de 8 ani de zile! Stau in aceeasi casa cu prietena mea de 4 ani de zile. intretinem contacte sexuale regulate. nu se manifeste altfel decat in momentul actului sexual! daca urmez reteta de la doctorul dermatolog nu imi mai apara chiar si dupa sex. doar ca in moementul in care se termina tratamentul ele reapar!? Va multumesc pentru ajutor!