| ana_6741 a întrebat:

Este posibil ca dupa ce o sa facem aman2 pasul cel mare...ca el sa nu mai simta aceeasi atractie pentru mine? ...sau aceleasi lucruri?

8 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Atractia sau dragostea lui nu se vor modifica in urma sexului. Nici in bine, nici in rau.

| psiholoaga a răspuns:

E posibil. E posibil ca nici tu sa nu mai simti aceleasi lucruri. E posibil si sa nu se schimbe nimic sau relatia sa devina mai puternica. Depinde de voi, de cuplul vostru, de cum va intelegeti si comunicati. E oricum greu de prezis viitorul, asa ca mai bine va bucurati de prezent. Faceti pasul (te referi la sex sau la casatorie?) pentru ca asa va doriti si asta simtiti acum, nu pentru ce ar putea veni dupa.

cami
| cami a răspuns:

Eu cred ca tu simti cel mai bine...lucrul asta!
Ana nu te grabi. judeca lucrurile la rece!
De cat timp esti cu el? Ti-a facut vreo faza in care tu te-ai simtit extrem de jenata?
Incearca sa se creada superior vizavi de tine?
sau
Te ocroteste? Te apara? Nu-l intereseaza parerea celorlalti cand vine vorba de tine?
toate lucrurile astea se simt...stiu ca tie ti-e greu, fiindca pe de-o parte intra si hormonii tai in joc, dar si dorinta aceea de a-l vedea pe el fericit, datorita tie. dar nu uita! o singura data in viata esti virgina, asadar gandeste-te bine inainte de a o face...dezamagirea va fi cumplita, dupa aceea! dar daca te-ai hotarat sa-ti incepi viata sexuala cu el, nu uita tonguerotejeaza-te!

eileen
| eileen a răspuns:

Orice este posibil, asadar ai mare grija cu cine vei face pasul acela mare, pentru ca vei suferi daca iti va da cu piciorul.

| want2bMajestic a răspuns:

Dca face asa ceva inseamn ca a abuzat de tine... ti-am mai zis...nu t arunca in gura lupului...

| lilia_2632 a răspuns:

Daca isi doreste doar atit de la tine si mereu te presaza atunci nu te grabi...cine te iubeste te va astepta pina la urma daca tu iti doresti asta!

| tukhey23 a răspuns:

Scz ca iti spun, dar tu crezi ca acest site, e un site unde intra medici de ginecologie? Sa fim seriosi...eu zic sa o faci si pe urma vei vedea consecintele happy. Daca nu, mergi la un psiholog.

Răspuns utilizator avertizat