Este posibil, testele dau deseori erori, depinde si de data lor de expirare! Repeta din nou peste o saptamana pentru siguranta!
Nu, in nici un caz! Poate doar daca este expirat sau rezultatul sa fie fals negativ dar nu exista chiar asa o coincidenta!
Testele de sarcina pot iesi gresit daca nu esti gravida (adica sa iasa pozitive), dar daca esti insarcinata cu siguranta va iesi pozitiv. vorbesc dintr o vasta experienta de viata. mi am dorit toata viata sa am un copil, le am facut vanzari serioase la aia cu teste barza, stiu cam tot despre asta.
NU. STAI LINISTITA CA DACA AVEAI 2 LUNI DEJA AVEAI GRETURI SI DURERI DE SANI. DUPA 2 LUNI ARATA POZITIV. DU TE LA GINECOLOG, NU SE MOARE
Buna.Sunte-ti siguri ca este vorba de sarcina? Poate ca primul test pe care l-ati facut(daca ati facut)sa fii fost fals pozitiv, acest lucru se intampla daca face-ti tratament pentru infertilitate sau luati anumite medicamente care influenteaza rezultatul testului, si ca revers se poate intampla si invers sa fie fals negativ cand nivelul hcg-ului este scazut adica sarcina este prea mica. DAR la 2 luni de sarcina nivelul hcg-ului sau hormonului de sarcina(denumirea populara)este ridicat si astfel este imposibil ca un test de sarcina sa iasa negativ oricat de ieftin ar fi.Plus ca la 2 luni sunt simtite si alte simptome precum greata, oboseala accentuata, sani sensibili si altele.
De ce nu mergi la ginecologie la un control? In felul acesta vei sti cu siguranta adevarul...
Un test e posibil sa fie eronat. Fa doua teste din urina de dimineata in doua zile succesive. Nu pot fi amandoua gresite.
Daca testul care il faci e al 5-lea sau mai stiu eu cat, NU! Arata negativ daca nu esti insarcinata! Daca stii ca esti insarcinata in 2 luni si ai toate simptomele, mai ai un pic de rabdare si in luna a 3-a mergi la ginecolog.