anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Este posibil ca o fata virgina sa ramana insarcinata daca era in perioada fertila si lichidul preejeculator i-a ajuns la intrarea in vagin?
Mie mi se pare o aberatie, dar prietena mea e foarte "ingrijorata" si isi face filme si ma gandeam sa intreb si aici sa vad alte pareri.

8 răspunsuri:
| OnuOnulică a răspuns:

Atâta timp cât actul sexual s-a desfășurat fără prezervativ șansele să rămână însărcinată sunt foarte mari.

| Cristina12457 a răspuns:

@OnuOnulică a spus că o fată virgină. Despre ce vorbeşti tu? Eu nu prea cred că se poate să fi rămas însărcinată. Poate merge la un doctor eventual dacă chiar este îngrijorată, dar nu prea cred că are rost. Doar ca să se liniștească poate să mergă.

| Biu009 a răspuns (pentru OnuOnulică):

Am spus virgina, deci nu a avut loc act sexual. Doar a ajuns acel lichid pe suprafata vaginului

| whatevernvm a răspuns:

Normal, toate virginele raman gravide, fara nr

| corbulalbrosu a răspuns (pentru Biu009):

Daca sperma ajunge pana langa intrarea in vaginul unei virgine acoperita de himen, sperma poate sa intre sau nu in vagin, totul depinde de hazard sau de sansa/nesansa. Probabilitatea ca sperma sa nimereasca perforatia din himen si sa treaca in vagin este foarte mica, insa nu poate fi eliminata complet. Este dovedit stiintific ca lichidul preejeculator in momentul in care este produs de glandele bulbouretrale NU CONTINE SPERMATOZOIZI, insa se poate contamina prin amestecarea cu resturile de sperma ramase in uretra de la o ejaculare anterioara.Insa pentru a se produce si acest lucru trebuie indeplinite cateva conditii cu probabilitate redusa. Ceea ce este cu adevarat important in producerea unei sarcini, se refera la un lucru ce trebuie indeplinit in mod obligatoriu, totul trebuie sa se petreaca in PERIOADA FERTILA. Trebuie sa stii ca virginitatea nu reprezinta o "bariera" sau o piedica care sa garanteze imposibilitatea formarii unei sarcini. Pe suprafata himenului exista 1 sau mai multe perforatii prin care poate sa treaca sperma in vagin si astfel sa ajunga in uter chiar daca nu se intretine un sex in adevaratul sens al cuvantului. Sperma poate fi introdusa in vagin accidental prin degetica sau orice al mod si fata fiind in continuare virgina totusi sa ramana gravida, sa nasca prin cezariana si sa devina o mamica a carei "pasarica" sa fie in continuare cu himenul intact. Deci exista posibilitatea dea se forma o sarcina fara intretinerea unui sex real, insa probabilitatatea de a se si forma o sarcina este extrem de mica, daca nu aproape imposibila. Multa sanatate!

| cartofil a răspuns:

Am eu raspunsul perfect :
CottagesWebsiteDirections
Self-Catering Accommodation

| cartofil a răspuns (pentru OnuOnulică):

CottagesWebsiteDirections
Self-Catering Accommodation

| Emilian65 a răspuns:

Daca era inperioada fertila si lichidul preejaculator a intrat in vaginul ei, este posibil sa ramana gravida, deoarece acesta contine si spermatozoizi, nu multi, care pot aduce o sarcina nedorita.