| evelynne a întrebat:

Este posibil ca pe o vreme indelungata de timp sa-i demonstrezi(prin fapte) unei persoane ca o iubesti si brusc sa-i zici ca nici macar n-ai simtit nimic pentru ea in tot acel timp?

5 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

Nu stiu daca e posibil. De regula, nu. Insa una din primele lectii care se invata la facultatea de psihologie e ca pe om nicidecum nu poti sa il pui in vreo regula. Mereu te poti astepta sa incalce regula pe care ai pus-o.
Daca asa s-a intimplat, eu as privi atent la viata lui in acel timp in care s-a "racit". Ce a fost acolo, ce s-a intimplat? Cu siguranta ca s-a intimplat ceva. Poate s-a bagat cineva cu vorbe urite (birfe) intre cei doi si a subminat increderea persoanei care s-a racit, poate persoana a vazut ceva la cealalta persoana, ceva ce ii displace total, incit sa se raceasca, nu stiu, oricum, trebuie vazut ce s-a intimplat.

| evelynne explică:

Ady... n-ai inteles intrebarea.

| alinutza99 a răspuns:

Numai gunoiele fac asa ceva.

e posibil. poate a avut vreun interes. a cautat ceva si acum ca il are da cu piciorul in tot.

urasc genul asta de persoane.

| mAkE_2626 a răspuns:

Pai daca zici ca nu ai simtit, tu zici asta, dar inima nu.Asa fac si eu, zic ca nu am iubit-o si in mine simt ca nu zic adevarul. Fa tot ce vrei, dar suporta consecintelewinking

| ady_7524 a răspuns:

Pai daca nu simti nimic pentru persoana respectica ce sa ii demonstrezi?