Daca esti insarcinata, cu siguranta da! Si chiar daca nu esti ar fi posibil, nu e obligatoriu sa-si dea seama, dar se poate. De altfel daca ai o scurgere mai poate considera ca ai avut relatii intime, dar acea scurgere poate fi si de la antibiotice spre exemplu. (Credeti-ma ca stiu: mama e asistenanta pe ginecologie)
Fundita?
Nu cred. mai tii minte faza cu "iubitule,nu in seara asta, ca maine am programare la ginecolog..."
o fi legat si de faza asta...)
nu cred.:*ai avut barbatu` plecat, ah?am avut si eu o prietena in situatia asta si nu si-a dat seama.:*
Nu este posibil.
Locul acela este foarte elastic, deci isi revine imediat la forma initiala.
Chestia este ca sotul meu este fff gelos si nu intelege ca nu ma intereseaza altcineva si cum este plecat din tara.
"Chestia este ca sotul meu este fff gelos si nu intelege ca nu ma intereseaza altcineva si cum este plecat din tara. " - Păi dacă chiar nu te interesează altcineva, atunci de ce mai pui această întrebare dacă ştii că n-ai călcat strâmb?
Nu o pun pentru ca mi-ar fi frica, ci doar am intrebat daca medicul ginecolog poate sa afirme ca eu chiar nu l-am inselat! doar atat nimic mai mult!