| YesViRginia a întrebat:

Este posibil ca un om sa traiasca perfect sanatos, fizic si mental fara sa ejaculeze deloc pana va gasi fata perfecta? Fara masturbare si alte moduri prin care se poate ejacula.Nu vreau raspunsuri gen da, nu. Vreau sa stiu exact de ce crezi tu ca se poate fara sau nu se poate fara! Aduceti dovezi daca puteti!

13 răspunsuri:
PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Da, e poate, dar greu de crezut ca nu vei fi deloc nervos, agitat, frustrat, etc. Fata "perfecta" s-ar putea sa te dezamageasca mai repede decat crezi, presupunand ca ai gasi-o! De unde vei stii ca e asa? Oare chiar atat de tanar si nestiutor sa fi? E atat de complex subiectul, incat mai bine intreaba-te daca esti destul de realist, intai, presupunand ca nu faci parte dintr-un anumit cult restrictiv.

| YesViRginia explică (pentru PsihoSex):

Uite ce nume ai.Mai bine nu mai raspundeai.Domnu psiho sex daca doresti culte fugi la categoria religie.

| PsihoSex a răspuns (pentru YesViRginia):

Ai inteles pe dos?, esti mistocar, sau doar un simplu user necitit?! (Sancta Simplicitas!) Ai fost oare curios sa dai macar un search pe net, sa afli ca exista o ramura stiintifica a PSIHOLOGIEI, numita PSIHOSEXOLOGIE?! Sincer, nu te vad deloc bine. ai sanse uriase sa intampini mari probleme relationale si de cuplu in viitor! Gandeste-te bine! Ti-o spun ca unul care, cu asta ma ocup, si de aceea am si facut o Facultate de Psihologie, ca sa ajut, e atata suferinta in jur. sunt destui asemanatori tie, din pacate! Ai comparat macar vechimea ta cu a mea, si ponderea raspunsurilor utile macar?! Pune mana pe carte si pe net, si updateaza-te pana nu o sa suferi crunt, si altii din jurul tau, din cauza ta. Ar fi trist si mare pacat.

| TeoPT a răspuns:

Bei, avem o contradicție în termeni.

Termenul 1: Să trăiască sănătos fizic
Termenul 2: Fără să ejaculeze deloc.

Îți dai tu seama ce am vrut să zic.

Baftă

| RAY a răspuns:

Cei aia fata perfecta? exista asa ceva? tu esti perfect? ce rau e in a te masturba sexu e o nevoie man, banii sunt facuti sa ne dea ce ne dorim si fetele la fel contra banii

| YesViRginia explică (pentru RAY):

Fata perfecta e fata care se potriveste cu baiatul respectiv.fiecare avem o fata perfecta. daca mai faci pe desteptul iti dau imposibilitatea de a mai raspunde. vreau sa-mi raspunzi exact ce te intreb, daca raspunzi. Daca nu-ti convine te rog sa-mi spui si iti dau ignore.

| Alcyon a răspuns:

Si daca o vei gasi pe fata perfecta la 30 de ani, ce te faci? Daca stai pe uscat pana la varsta aia, te imbolnavesti la cap.

| vocea a răspuns:

Da poate depinde de autocontrol de obicei din ce avansezi in varsta hormonii se dezvolta si ei si atunci apara aceasta probleme de stapanire

| ubox7007 a răspuns:

Sincer, eu nu pot fi intr-o stare normala, cand mi se scoala si nu e vorba chiar inainte sa ma trezesc sa merg la toaleta, chiar nu ma pot gandi la altceva, sunt agitat si disper la gandul ca pot face asta, poate e si varsta...

| 1cristian1990 a răspuns:

Daca animalele s-ar pute masturba ce ar fi pe planeta asta laughing
Consider ca Dumnezeu ne-a lasat normali sa nu trebuieasca sa ne masturbam sau sa ejaculam ( sa eliminam o cantitate de energie )
De ce crezi ca e interzis in marile religii ale lumii sa faci dragoste sa faci sex cu o alta persoana decat sotia, cate si mai cate etc, din cauza sa nu ejaculezi, acum pentru un om normal e normal lucrul acesta, societatea te invata, nu poti concepe altceva si altfel, dar exista anumite tehnici de control al acestei energi!
DovadA vie e unchiul meu cu care am discuti de genu ca de la barbat la barbat, face dragoste cu partenera sa ore in sir si nu ejaculeaza! Cred ca are cativa ani buni de cand nu a mai ejaculat, sunt anumite tehnici secrete mentale, fizice, spirituale, plante etc...

In concluzie: DA, se poate si se poate facand chiar si dragoste fara sa ejaculezi!

Dragoste fara sa ejaculezi fac si eu de multe ori in jur de 2 ore + preludiu si postludiu! ( nu o lua ca lauda, doar discutam ) Si ma simt bine, toata diferenta e ca nu ma simt vlaguit si amortit ca dupa o ejaculare normala, ma simt mai puternic oarecum( sunt mai multe de discutat aici)!

DAR daca vrei una ca asta vorbim pe privat si am sa iti spun un cuvant cheie cum poti face asta si cine te poate ajuta!

| 1cristian1990 a răspuns (pentru 1cristian1990):

PS: cristi_seb@yahoo.com

Vb pe mess maine sau trimite-mi un mail!

| YesViRginia explică (pentru 1cristian1990):

Ba baiatule tu pe cine crezi ca minti aici? Crezi ca eu am 10 ani ca tine? Mars cu povestile tale scoase din burtile unchilor pusi pe caterinca.Raspunde la intrebare si nu o mai lungi cu religii si cu cat si-o da unchitu.

| 1cristian1990 a răspuns (pentru YesViRginia):

Vad ca pui intrebai si pe urma te dai destept, problema ta ce crezi, eu am incercat sa te ajut daca asta vroiai! Constiinta si inteligenta ta sunt reduse deocamdata, iti e greu sa crezi anumite lucruri fiindu-ti spuse si care se incadreaza in afara ideologiilor tale si cel putin sa te documentezi! Bine poti avea 100 de ani si ce e cu asta, vine un copil de 10 ani si iti da lectii, esti atotstiutor? Da-mi ignor, etc, cum te dadeai destpt mai sus cu altii care au incercat sa te ajute domnu negativist si mai baga ceva cultura in exprimare ca te exprim ca la usa cortului! Daca sti sa distingi ti-am raspuns la intrebare... Numai bine!