| marian1 a întrebat:

Este posibil daca esti insarcinata in primele luni sa iti vina ciclul?

Răspuns Câştigător
ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Foarte multe femei care au avut parte de sângerări în timpul sarcinii şi le-au confundat cu lichidul menstrual, nu ştiau că de fapt, este vorba de "sângerarea deciduală".
În timpul sarcinii nivelul hormonilor creşte în mod constant, în fiecare lună, iar acest lucru poate provoca detaşarea unor părţi din pelicula protectivă a uterului.Aceasta se manifestă, de obicei, în primul trimestru de sarcină şi este închisă la culoare şi scăzută cantitativ.
Prin urmare, dacă menstruaţia se prezintă normal (cantitate, consistenţă)după prima zi în care este puţin mai inchisă, nu este cazul să îţi faci griji. Iar ca să scapi de orice dubiu, fă un test de sarcină după 3 săptămâni de la ultimul contact sexual neprotejat.
Baftă!

6 răspunsuri:
| Nuvăsufăr a răspuns:

Sunt cazuri extrem de rare şi izolate!

| Mann02 a răspuns:

99 % sanse sa nu iti vina happy

| fuzzy6 a răspuns:

Din cate stiu, pot aparea niste sangerari, mult mai putin abudente decat ciclul menstrual. oricum, sfatul meu e sa vorbesti cu un medic ginecolog, el/ea sigur stie mai multe despre acest lucru.

| adelolyta a răspuns:

Dapbig grin

| antolicious06 a răspuns:

Da este vine peste sarcina

| sweetgirl21 a răspuns:

Da, si mama cand era insarcinata cu fratele meu a avut pana pe la 8 luni ciclu. depinde de individ in parte, insa cel mai bine ai merge la doctor