Depinde ce fete vrei sa agati, alea de pe centură clar vor bani, iar fete cuminti si care nu sunt pe interes vor oameni seriosi maturi, daca nu esti serios si nu sti sa abordezi o fată atunci nu vei avea niciodata pe nimeni, dar nu dispera sunt multi pe pamint care sunt singuri si multe femei singure fara partener si nu au murit, se poate trai la fel de bine si fara femeie, e mai bine singur decat cu una cicalitoare materialista si cur(va)
Da.Chair daca va vine imposibil de crezut, relatiile nu se bazeaza doar pe bani. Daca era asa usor, toate vedetele erau fericite pana la adanci batraneti.Insa ce sa vezi, se tot despart si se cupleaza cu alte vedete la cativa ani, divorteaza, se recasatoresc etc.
Trebuie sa iti fie prezentata de persoane care o cunosc bine, si ea sa vrea sa fie cu tine, ca daca ea nu vrea degeaba o abordezi, o fată nu este o marioneta sa faca cum vrei tu, are sentimente daca există chimie atractie intre voi veti fi impreună, daca nu nu, degeaba incerci ca ele te vor evita.
Ups scuze, nu am citi bine, am crezut ca ai zis ca ești plin de bani
De aratat, arat destul de bine. Am 1, 89, sunt bine făcut și nu stau rău nici la trăsăturile feței. Dar cum sa procedez când vine vorba de abordat?
Bani, o minte inchisa, fete cu minte inchisa= te puneau sa le dai bani si te paraseau
Bani, minte deschisa si abilitatea sa alegi o fata buna= relatie fericita
Alege sa fii barbat deschis la minte
Stai asa, nu esti acel Mircea kitsune care striga in gura mare ca a cazut Basescu? Sau care s-a bucurat ca o fetita cand a cumparat un ponei de jucarie?
Lipsa de bani ar trebui sa fie ultima ta problema.
"Sa agat fete" -> Dupa limbaj esti un mitocan. rezolva asta mai intai.
E doar un fel de a spune. Probabil nu i-ai spune asta unuia care vine sa te ia vreun BMW de acasă.