| HELNKOVA a întrebat:

Este posibil sa dureze in timp o iubire, intre un baiat de 28 de ani si o femeie de 38!? ...cat de departe poate duce oare aceasta relatie!? ce presupune?, si ce se va intampla oare mai tarziu, peste cativa ani, chiar daca in momentul de fata relatia are ceva vechime, iar cei doi impartasesc aceeleasi sentimente puternice de iubire?

8 răspunsuri:
| Miauti a răspuns:

Daca era invers dura. Diferenta ar fi ca "ea" sa devina geloasa. Nu mai vorbesc de parinti prieteni care se vor uita "urat". Daca era o diferenta de 5 ani poate mai mergea. Oricum, din punctul meu de vedere aceasta relatie nu va funtiona. Cel mai mult va suferi "ea". Merita incercat, poate exista un miracol.

Acum nu stiu daca ea are copii, daca a fost casatorita... daca nu are copii, as sugera sa faca cu persoana pe care o indrageste.

| cristimihailov a răspuns:

In general nu prea merge.
Dar "in general" nu reprezinta si cazul tau particular.

In general nu merge:
1. Diferenta de opinii dintre voi este destul de mare.
2. In momentul in care ea "se va vindeca" va inchide relatia.
4. In general si societatea nu prea ajuta aceste tipuri de relatii.
5. Si nici prietenii.

Dar cunosc si reusite.
Asa ca... Ar trebui sa te uiti la "in particular".

| Alcyon a răspuns:

Pai cred ca totul depinde de tine. Din pacate, femeile se trec destul de repede. Deja, de la 45+ de ani, s-ar putea sa se mai ingrase (efectul menopauzei), sa faca celulita si sa nu mai arate chiar atat de bine. Avantajul e insa ca gaina batrana face supa buna happy O femeie la varsta asta are experienta, nu trebuie s-o inveti tu ce sa faca si cum sa faca, e dezinhibata, are deja o cariera, stie probabil sa si gateasca... O tipa sub 25 de ani, s-ar putea sa nu fie la fel de priceputa. Barbatii umbla cu fete mult mai tinere ca ei si nimeni nu spune nimic. O diferenta de 10 ani nu e un capat de lume. Daca tipa se ingrijeste, nu vad care e problema. Sunt fatuci la 25 de ani, care arata mai rau ca o femeie de 35-40.

| iCappy a răspuns:

10 ani e prea mult, de era invers mai mergea dar asa o relatie ca asta nu poate duce la un viitor frumos..PS Vreau funda

greece12
| greece12 a răspuns:

Da,e posibil,depinde numai de cei doi.
Normalul,in situatia asta,e masurat dupa ceea ce simt cei doi, nu dupa ceea ce vrea lumea din jur sa le impuna.
Si atat timp cat cei doi se simt complet acoperiti afectiv, nimic nu poate interveni sa strice relatia.
Viitorul nu poate fi prevazut, relatia se va inradacina si va creste, ii va tine legati cat vor avea puterea sa se implice total.Ambii.
Da,lumea va comenta, prietenii vor aproba /dezaproba, anii vor trece si fiecare din cei doi va incepe sa asculte si ce spun cei din jur...n-ar trebui.
Intr-o relatie sunt doar doi.
Sa construiasca relatia, nu s-o darame.
Pentru ca totul e posibil.

| kandaraki a răspuns:

Nu e de bine, eu am avut o prietena cu 4 ani mai mare, iti zic din propria experienta, va fi frumos o perioada de timp, femeile mai in varsta stiu cum sa te ia, sa te faca sa te simti special, in centrul atentiei, sa crezi ca tu esti UNICUL, dar nu e chiar asa - femeile se maturizeaza mai repede ca barbatii, iar diferenta de varsta va arata ca se va satura de tine sau din contra va grabi lucrurile, va dori inel/casatorie si tot asa, iti va impune lucruri, te va domina, vei fi un catelus pentru ea.
de ar fi invers ar fi alta chestie, dar asa, ITI ZIC DIN PROPRIA EXPERIENTA, cu femeile mai in varsta nu prea merg relatiile, succes!

| MandrilaVasileRadu a răspuns:

E cam cu dus si intors.
Din experienta mea baietii care vor femei mai mari ca ei ori ca sunt barbati adevarati ori duc lipsa de experienta.
Nu stiu de ce am senzatia ca aici e lipsa de experienta din partea tipului.
Tipul simte nevoia sa acumuleze experienta de la cineva matur.Nu stiu cum sa va explic.E putin complicat.Am patit si inca patesc chestia asta cu o femeie care sincer ma da gata cand o vad.Ma cam blochez asa.Si se intampla doar cu tipa repectiva.Probabil are in jur de + 40(avand in vedere ca fata ei mi-a fost colega eu avand 25).In schimb arata bine si e foarte foarte frumoasa, inteligenta, rafinata, eleganta, calda.E o senzatie pe care nu am mai intalnit-o pana acum.E complicat.Nu stiu cum sa va explic, dar simt ca exista o chimie intre noi.Lucrurile astea se simt.Ne zambim, radem, ne purtam altfel decat cu restul.
Pur si simplu imi pierd mintile laughing
Oricum am vrut ca lucrurile sa ramana deocamdata la stadiul asta de zambete, putin feeling si discutii elementare.
As incerca, n-as incerca ceva mai mult.
Apropo tipa e divortata.Fostei colege ii spunea Caseru, iar femeia :X de care ziceam ii spune Muntianu.
Nu cred ca stric vreo familie si din astea.Dar las deocamdata lucrurile in aer ca e mai bine asa momentan.
E o experienta noua pentru mine si vreau sa o iau cu calm.

Referitoar la intrebare revin cu raspunsul de la inceput: e cu dus si intors

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Alcycon, parca criticai o pustoaica care era cuplata cu unul casatorit. cum nu spune nimeni nimic cand barbati in varsta sunt cuplati cu tipe tinere? toata lumea comenteaza. ca asa s-au obisnuit. si cazurile difera. si cum cred ca e vorba de gaina, nu cred ca se mai poate ingriji ca sa arate ca o puisor ca tine.