| roxxixcutzza a întrebat:

Este posibil sa fiu insarcinata? am observat o scurgere rosiatica cam pe 6 iunie care m-a tinut vreo 3 zile dupa care mi-a venit menstrutia normal durand 6 zile. Dupa care la 2 zile mi-a venit menstrutia iar durand 4 zile. Deci mi-a venit de 2 ori in aceiasi luna. De vreo 3 zile observ niste firicele rosii de sange in secretie... in seara asta, mai in gluma, mai in serios mi-am facut un test de sarcina. Liniuta de control era normala, iar a 2 a liniuta era acentuata jos, iar restul liniei se vedea doar daca ma uitam la lumina. Era un roz foarte putin vizibil. Credeti ca as putea fi gravida?

Răspuns Câştigător
| tuGatita a răspuns:

In multe cazuri se poate ca menstra sa iti vina peste sarcina in primele 3-4 luni. nu te lasa inselata de chestia asta mai ales ca ai avut si nistre scurgeri ciudate. mai fa un test! ia unul mai scump la vreo 15 lei ca sa fii sigura de rezultat. astept sa revii cu amanunte. mult noroc!

7 răspunsuri:
| tuGatita a răspuns:

Eu faceam barza parca...si mai era ceva dar nu stiu cum se num.mai scump oricum. era oval, de culoare alb cu un roz spre mov. sunt sigure alea. mai fa unul sa fii sigura. si daca e negativ mergi la un ginecolog. sa nu ai vreo infectie. bafta!

| n30x a răspuns:

Cand esti insarcinata nu mai ai menstruatie scurgerea aia e din alta cauza happy posibil sa fii racita!

| onik91 a răspuns:

Sau o ecografie

| WhyIsTheWordSoBad a răspuns:

Nu esti insarcinatahappy Nu ai avea menstruatie daca ar fi asahappy

| roxxixcutzza explică:

Verisoara mea a avut menstruatie pana in luna a 4 a... abia atunci a descoperit ca este insarcinata...

| roxxixcutzza explică:

Am folosit sure ckeck ...am inteles ca este printre cele mai bune...am sa mai fac unul maine.

| roxxixcutzza explică:

Am amanat testul...ma gandesc ca poate e o eroare...imi e ft frica sad