| Iuliabarbu a întrebat:

Este posibil sa îmi induc simptome de sarcina, din cauza fricii acesteia?

10 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu sa-ti induci, ci sa inventezi.

| TimberWolf a răspuns:

Da, eu asa am devenit gravid.

| Madaxo97 a răspuns:

Nu prea ai cum, ar fi cam imposibil, mai ales daca iți vine menstruatia lună de luna, nu ai grețuri, nu vomiți, nu crește burta, nu mișcă nimic in burta, astea sunt simptome de sarcină si nu se pot falsifica, nu se pot induce, le ai decât dacă esti însărcinată.
Ce simptome anume ai tu? Din cauza fricii?

| Iuliabarbu explică (pentru Madaxo97):

Mi se pare că am puțina burtica, mai ales seara, iar când mă pun in pat câteodată mă gâdilă așa ceva

| Madaxo97 a răspuns (pentru Iuliabarbu):

Poate doar ai mâncat prea mult si esti balonata, sau te-ai îngrășat puțin si de aia ti se pare ca ai burta mai mare.
E posibil sa simți ceva mișcări in burta si din cauza digestiei, stomacul si celelalte organe de pe lângă el lucrează si mai produc sunete, anumite mișcări intestinale, nu înseamnă ca mișcă copilul, astfel de mișcări toată lumea are doar ca nu le simțim toți.
Simptome de sarcină după cum spuneam e imposibil sa îți induci, oricum de ce îți e frică de o sarcina așa de mult, care e faza, nu e sfârșitul lumii dacă rămâi însărcinată. Dacă nu ai avut contact sexual recent în ultimele 2 luni cel puțin, nu ai motive sa te îngrijorezi de o sarcină, dacă era sa fi, ai fi aflat până acum, ai fi avut simptome reale.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Da, este chiar foarte posibil. Unele femei au crescut si o burta din simplul fapt ca isi doreau sa fie insarcinate atat de mult. Cu mintea iti poti simula si chestia asta. Corpul omenesc e ciudat si hormonii la femei sunt ca o bomba cu ceas.

Acum nu vreau sa te sperii. Presupun ca tu acum iti astepti menstruatia. Simptomele pre-menstruale cat si cele de sarcina sunt foarte similare. Asteapta sa vezi daca iti intarzie o saptamana si fa un test de sarcina. Cam asta e singurul lucru care iti poate confirma temerile.

| Iuliabarbu explică (pentru anonim_4396):

Nu am avut lipsa a menstruației, mi-a venit lunar de la contact

| anonim_4396 a răspuns (pentru Iuliabarbu):

Ti-a venit cum ar fi venit in mod normal? Gen culoarea sa nu fie inchisa si sa te tina 1 zi maxim 2. (asta poate sa fie o sangerare de implantare a embrionului in uter)

| Iuliabarbu explică (pentru anonim_4396):

Am avut contact in ianuarie, iar de atunci mi-a venit în fiecare lună

| anonim_4396 a răspuns (pentru Iuliabarbu):

Doar pentru linistea ta sufleteasca iti recomand sa faci un test de sarcina laughing) Eu zic ca nu esti insarcinata si doar te ingrijorezi prea mult