| yappi a întrebat:

Este posibil sa intalnesti dragostea adevarata la 15 ani? Nu stiu eu il plac pe un coleg, am fost imp, ne'am despartit, iar acum imi spune ca ink ii mai place de mine, sufar mult daca pateste ceva si daca sa zicem are ceva probleme cu profesorii si este suparat au chiar ma simt groaznic ca si cum mi'ar transmite supararea. nu stiu este posibil?thinking

5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Cam devreme ca la aceasta varsta sa gasesti dragostea adevarata, poate cred daca santeti facuti unul pentru altul.

| AnaBejenaru a răspuns:

Probabil, chiar daca la 15 ani nu prea iti poti controla sentimentele.nu? oricum doar tu poti stii ce este in mintea ta

| alessia5158 a răspuns:

Dragostea adevarata trebuie sa treaca proba timpului! ---deocamdata, tie ITI PASA( nu stiu daca si lui! ) chiar daca v-ati despartit.

| Andreea3219 a răspuns:

Da este posibil... sora mea mai mare cu 10 ani ca mine s-a indragostit la 15 ani, iar acum o luna dupa 9 ani s-a casatorit cu el:d si sunt ff fericiti, asa ca este posibil te pup si succes cu baiatul. sa ne ti la curentbatting eyelashes

| OneLifeOneLove a răspuns:

Da normal, de ce nu?
Uite de exemplu, mama mea a avut 15 ani cand la cunoscut pe tata.(El avand 18 ani). Si inca sunt impreuna si acum.
Sincer ii admir mult pentru.chestia asta.
Totul este posibil!