anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Este posibil sa mor singur sau virgin sad sad sad eu nu am avut de loc prietena si sunt afectat de asta sad nu stiu ce sa mai fac nu mai rezist sunt prea timid sad si am nevoie de afectiune si nu stiu ce e de facut sad

8 răspunsuri:
| Necunoscut112 a răspuns:

Ce varsta ai de ai intrat in panica?

| corbulalbrosu a răspuns:

Stai cuminte baiete. Nu-i chiar atat de negru dracul. Sant unii care au ajuns la varsta maturitatii depline si au ramas cu toate acestea inca sunt virgini. Vei avea parte si tu de sex dupa ce vei reusi sa-ti faci o prietena/iubita adevarata. Pana atunci te bazezi pe sora lui stanga sau te duci la "fetite". Multa sanatate!

| MaTeOGG a răspuns:

Conteaza si varsta. Daca ai sub 18 e bine daca inveti foarte bine la scoala. Cand o sa ai portofelul plin toate fetele vin langa tine. Daca ai peste 30, e nasol. Poate asa iti este menit. Dar daca ai intre 19-30 ai o sansa mai mica dar posibila.

| stef1290 a răspuns (pentru Necunoscut112):

17 ani

| Smyle001 a răspuns:

Virgin nu mori stai linistit ai sa ai si tu o prietena la timpul potrivit in general fetele vor baietii mai mari ca ele, ele considera ca sunt mai maturi dar nu are rost sa te plangi i-ti zic eu mai bine singur faci ce vrei cand vrei nu te streseaza numeni pana atunci o manuta nu strica nu esti primul si nici ultimul care face asta 80%din barbati si 20% fac asta.

| SG1995 a răspuns:

Mai așteaptă câtiva ani, dacă nu dai de vreo tipă, prostituatele sunt soluția finală. laughing

| stef1290 a răspuns (pentru MaTeOGG):

Am 17

| MaTeOGG a răspuns (pentru stef1290):

Deci e bine, nici tata nu a avut iubita pana la 19 cand a gasit-o pe mama, a trecut ceva timp, s-au cununat iar dupa in timp apar eu si fratele meu mai tarziu. Iubirea era diferita in trecut, dar acum ai de ales : esti golan, iti strici viata fumand pentru ca asta cred ele ca e cool ( alea care au "iubiti" bagabonti ) sau inveti, ai bani, fetele stau la coada si una tot se nimereste sa nu ii mai placa atat de mult portofelul si sa simta atractie pentru tine. A da, virgin nu mori ( dar sa stii ca nu trebuie sa se rupa ata, se rupe deoarece se intinde prea mult ) tot gasesti una pe care o inchiriezi pe bani. Mult noroc! Funda?