anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Este posibil sa nu ai niciodata prieten, adica sa fii virgina si la varsta de 32 de ani, motivand ca n-a fost sa fie? Asta desi o fata spune ca simte nevoia de un prieten, are studii superioare, are silueta, e frumoasa. Dar modesta financiar.
E normalitate? Se poate spune ca se exclude cu totul o problema psihologica sau.cum? Poti sta efectiv fara o relatie la varsta asta si pana la varsta asta? Nu cunosc persoane la fel. Cum reuseste, efectiv?

As vrea sa va intreb pe voi, cei in categoria de varsta 20-40 de ani sa zicem, si as dori cat mai multe pareri.
Multumesc.

5 răspunsuri:
| Damian a răspuns:

Ce prostie, imposibil, sau posibil, in 15 ani sa nu gasesti pe cineva..., pana si eu, sceptic convins nu cred in asa ceva, doar sa fie o fire inhibata, respingatoare, complexata, cum sunt majoritatea fetelor azi...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

In primul rand m-a uimit acest caz big grin
In al doilea rand, cred ca este o problema. Ori te-ai dedicat prea mult studiului, ori ai uitat ca esti femeie, ceea ce nu este normal.
Toti ne nastem pentru a ne impartasi dragostea persoanelor de sex opus si de-a primi-o, la randul nostru. Iar sexul este o nevoie fiziologica.

| BRG a răspuns:

Da este posibil ca pînă la vîrsta de 32 de ani să nu aibe prieten, acea fată care este şi la 32 de ani virgină este o fată de lăudat, ea pune preţ pe virginitatea ei, şi nu doreşte să o piardă aşa oricum şi cu oricine, cu siguranţă că apreciază sfaturile date de Dumnezeu şi anume acelea de a nu avea relaţii sexuale decît după căsătorie. Şi eu am 32 de ani şi sînt virgin. Ea reuşeşte să reziste fără sex doar cu ajutorul lui Dumnezeu.

| leyra a răspuns:

Virgina la 32 ani! bv:d

| NickiMinaj a răspuns:

Mult mai posibil este sa minta happy Oamenii pot sa minta si chiar mint.
Eu refuz sa cred asa ceva. As fi avut semne de intrebare si la 22 de ani, dar la 32 deja e vrajeala. Pana si Alba-ca-Zapada avea pe langa ea nu unul, ci 7 pitici. Eu zic sa te trezesti la realitate laughing
Probabil tu esti tanar rau( si putin naiv).