Nu e neaparat ca lichidul ala sa contina spermatozoizi, contine doar daca el se masturbase recent si ii ramasesera spermatozoizi pe canal ori daca o facuserati mai devreme si aceeasi poveste.
Bineinteles ca exista o sansa mare sa ramai gravida, daca faci sex neprotejat in perioada fertila, mai ales daca sunt mai multe partide consecutive de sex, sau a existat o masturbare anterioara, chiar daca nu a ejaculat in vaginul tau, sperma ramasa pe teava de la ejacularea anterioara, scurgandu-se involuntar in vaginul tau, in primele secunde cand penisul este re-introdus.
De la lichidul preejaculator nu se poate ramane gravida. Nu contine spermatozoizi viabili care sa conduca la o sarcina nedorita.Dar, este posibil sa ramai gravida daca el s-a masturbat inainte de actul sexual avut cu tine si sa fi avut sperma pe uretra.
Sunt șanse să fii însărcinată, mai ales că ești în perioada fertilă.
Unde ți-a fost capul când ai avut relații sexuale?
Buna. Nu, nu este posibil, mai ales daca esti in perioada "fertila" continuati sa faceti sex dar aveti grija. Daca te plictisesti de gagica-tu lasa-mi Facebook-ul / insta-ul tau si iti arat eu cum ar trebui sa simti. Sper ca te-am ajutat.