Chit ca pare la misto pusa intrebarea ( pentru ca ar fi Groaznic! - dar nu imposibil! sa fie si din ignoranta...) eu iti raspund cu ceea ce nu ti-au raspuns altii... Nu stii ca in stomac avem acid, care, daca omoara bacteriie si microbii, e clar ca distruge si omuletii inotatori?! Deci, initial, clasic, nu poti!, decat daca mai si pui deoparte, pe sest, intr-o cutiuta, si apoi o tii la rece, si o folosesti dupa o vreme, de dragul Lui, si mai esti cu el - si nu vrea bebe! - sau nu mai esti cu el, dar vrei bebe de la el, in amintirea relatiei, aventurii, sau Dragostei voastre! Dar ar fi profund Imoral, iar copilul ala, crescut fara tatal lui, cu dragoste, si sprijin, si educatie si model parental,... cum ar creste?!
Aoleuu, ce intrebari... da eu cred ca tu pui intrebarile astea la misto... tu te-ai gandit un pic inainte sa pui intrebarea? sigur ca nu poti sa ramai insarcinata... ce intrebari
Salut...
Nu ai cum sa ramai insarcinata asa, totul se produce de la ovare din cate stiu eu:pe
Eu cred ca fata se conformeaza si tot ce a spus in intrebari nu este adevarat, doar cerea o parere si nu stia cum parerea mea
AndrewTate7789 întreabă: